Μονοκατοικία βίλα, νέα, 203 τμ, Ξηροπήγαδο, Βόρεια Κυνουρία

Βόρεια Κυνουρία
  • € 820.000
  • 5
  • 203
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ζήστε την εμπειρία της πολυτελούς διαβίωσης σε αυτή την άψογα σχεδιασμένη “έξυπνη μεζονέτα” στο γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό Ξηροπήγαδο, που βρίσκεται στον Αργολικό κόλπο και ανήκει στο νομό Αρκαδίας. Το ακίνητο απέχει μόλις 1 λεπτό με τα πόδια, από την παρακείμενη παραλία.

Διαθέτοντας σύγχρονη αρχιτεκτονική, προνομιακή τοποθεσία και ανώτατη ποιότητα κατασκευής, αυτή η νεόκτιστη κατοικία είναι η επιτομή της κομψότητας. Εκτεινόμενη σε 203 τ.μ, εντός οικοπέδου 250 τ.μ., αυτή η πολυτελής κατοικία ολοκληρώνεται με έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο και μια εξωτερική πισίνα.
Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο, συναντάμε ένα ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει το σαλόνι με το ηλεκτρικό τζάκι, την τραπεζαρία και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με άμεση πρόσβαση με στον εξωτερικό χώρο. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες αφήνουν το φως να διαχέεται στο χώρο ενώ μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον Αργολικό κόλπο. Δύο υπνοδωμάτια και ένα κομψό μπάνιο συμπληρώνουν αυτό το επίπεδο.
Ανεβαίνοντας μέσω εσωτερικής σκάλας στον πρώτο όροφο φτάνετε στο φωτεινό κύριο υπνοδωμάτιο ενώ, στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας υπάρχει επιπλέον 1 υπνοδωμάτιο με βεράντα, η οποία συνδέεται με τον κήπο και την παρακείμενη πισίνα, ιδανικό σκηνικό για την δημιουργία αναμνήσεων με την οικογένεια και τους καλεσμένους σας.
Το ακίνητο διαθέτει στεγασμένο χώρο στάθμευσης που εξυπηρετεί έως τρία αυτοκίνητα ενώ περιλαμβάνει πρίζα φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων 16Α.
Αφεθείτε στις πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει το ακίνητο,όπως αυτόνομη υποδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, προ εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά πάνελ και ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά παντζούρια, σύστημα συναγερμού, το οποίο ελέγχεται εξ αποστάσεως, καθώς και αισθητήρες καπνού σε όλους τους χώρους. Ιδανικό για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αυτό το αξιόλογο ακίνητο περιμένει τους νέους της ιδιοκτήτες του!.

Ημερομηνία περάτωσης : Μάρτιος 2024

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Ο νομός Αρκαδίας έχει πρωτεύουσα την Τρίπολη και οι μεγαλύτερες πόλεις της Αρκαδίας είναι η Δημητσάνα, το Λεωνίδιο, η Μεγαλόπολη, η Νεστάνη.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Αρκαδία βρίσκεται στην καρδιά της Πελοποννήσου και διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδας γεγονός που καθιστά την περιοχή πόλο έλξης για τους λάτρεις του χειμερινού τουρισμού. Παράλληλα, η Αρκαδία διαθέτει χιονοδρομικό κέντρο, διαμονή σε υπέροχα ξενοδοχεία, δωμάτια και ξενώνες ενώ οι ταβέρνες και τα παραδοσιακά εστιατόρια με καλό φαγητό καλύπτουν τα γούστα και των πιο απαιτητικών επισκεπτών.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Αρκαδία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου. Η Αθήνα απέχει 159 χλμ, η Θεσσαλονίκη 647 χλμ και η Πάτρα 168 χλμ.Υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με συχνά δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού. Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας εκτελούν καθημερινά δρομολόγια από και προς την Αθήνα και με πυκνά δρομολόγια.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με την Αρκαδία να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνεται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SO7A - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 820.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή