Duplex 77 τμ, Ιερισσός, Σταγείρων - Ακάνθου

Σταγείρων - Ακάνθου
  • € 170.000
  • 4
  • 77
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε μια μεζονέτα σε έναν εξαιρετικό εξοχικό οικισμό πολύ κοντά στη θάλασσα, με μεγάλο οικόπεδο, εξαίρετα μελετημένους και διαμορφωμένους χώρους, κατάλληλη για επένδυση ή/και ιδιόχρηση, στην περιοχή της Ιερισσού Χαλκιδικής.
Περνώντας από μια ασφαλή ηλεκτρονική πύλη σε μεγάλο και διαμορφωμένο κοινόχρηστο χώρο,ανεβαίνοντας λίγα σκαλοπάτια, φτάνει κανείς στην είσοδο του σπιτιού.Στο ισόγειο έχουμε στα αριστερά την ανοιχτή κουζίνα και μια μικρή τραπεζαρία,ένα WC, δεξιά το minimal καθιστικό με τζάκι, παράθυρο και μπαλκονάκι με ανοιχτή θέα . Κατεβαίνοντας στον κάτω όροφο βρίσκουμε δύο ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, σκεπαστό μπαλκόνι, ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, μπάνιο και θέση εργασίας με γραφείο και καρέκλα. Οι χώροι είναι παντού μελετημένοι στην εντέλεια, κανένα εκατοστό δεν μένει αναξιοποίητο, παρόλαυτά το σπίτι δεν φαίνεται καθόλου φορτωμένο χάρι στην μίνιμαλ αισθητική και την χρήση των χρωμάτων, που αποτελούν από μόνα τους διακοσμητικό στοιχείο.
Από τα μεγαλύτερα ατού είναι ο κήπος και οι κοινόχρηστοι χώροι του συγκροτήματος καθώς και η γραμμή της παραλίας, περίπου 350 μέτρα μακριά. Λευκή άμμος, ατελείωτη ακτή, πεντακάθαρη, ήσυχη και φιλόξενη, υπενθυμίζει το τι μπορεί να προσφέρει η Χαλκιδική, αν σεβαστεί κανείς το περιβαλλον και τον επισκέπτη.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Η Ιερισσός βρίσκεται στην βορειοανατολική ακτή της Βόρειας Χαλκιδικής. Απέχει περίπου 101 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και 125 χιλιόμετρα από το λιμάνι της.
Αποτελεί δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό, όχι μόνο για προσκυνητές αλλά και οικογένειες, λόγω του εξαιρετικού φυσικού της κάλλους και της ποιότητας των τουριστικών υπηρεσιών.
Το τοπίο είναι πολυσχιδές, ειρηνικό και γαλήνιο, οι παραλίες ατελείωτες και αμμώδεις. Είναι ένας φυσικός παράδεισος με διάφορα πολιτισμικά στοιχεία, ιστορικά μνημεία και αρχαιολογικούς τόπους.
Τα τελευταία χρόνια ο ρυθμός των επενδύσεων στα ακίνητα έχει αυξηθεί καθιστώντας την ως μια εξαιρετική επιλογή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SB3K - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή