Μονοκατοικία βίλα Καλλιθέα, Κατάκολο, Πύργος

ΠύργοςΚαλλιθέα
  • € 220.000
  • 5+
  • 150
  • 3
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στην όμορφη εξοχική κατοικία που βρίσκεται στο Κατάκολο Ηλείας. Αυτό το πλήρως επιπλωμένο ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν μια ονειρεμένη εξοχική κατοικία ή μια μόνιμη κατοικία σε μια γραφική παραθαλάσσια πόλη.
Αυτή η ευρύχωρη κατοικία εκτείνεται σε 150 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον διαβίωσης. Με πέντε υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, κουζίνα, σαλόνι και μπαλκόνια σε κάθε δωμάτιο, παρέχει άφθονο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.
Το σπίτι βρίσκεται στον πρώτο όροφο και προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.
Επιπλέον, στο ισόγειο, υπάρχει ένα ξεχωριστό στούντιο με δική του κουζίνα και μπάνιο, παρέχοντας ευελιξία για τη φιλοξενία επισκεπτών ή τη χρήση του ως ενοικιαζόμενη μονάδα.
Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου είναι οι εξωτερικοί του χώροι. Ένας καλά σχεδιασμένος χώρος μπάρμπεκιου επιτρέπει απολαυστικό δείπνο στο ύπαιθρο και διασκέδαση, ενώ δύο ξεχωριστοί υπαίθριοι καναπέδες προσφέρουν άνετα μέρη για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Το αίθριο, ο κήπος και το εξωτερικό σαλόνι δημιουργούν μια γοητευτική ατμόσφαιρα για συγκεντρώσεις και χαλάρωση.
Για όσους αναζητούν ένα καταφύγιο στην παραλία, αυτή η κατοικία βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις ένα λεπτό με τα πόδια από τη θάλασσα. Το κοντινό λιμάνι του Κατακόλου προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε παραθαλάσσιες δραστηριότητες, όπως βαρκάδα, ψάρεμα και εξερεύνηση της όμορφης ακτογραμμής.
Τα πρακτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ηλιακό λέβητα νερού, εξασφαλίζοντας μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτική παροχή ζεστού νερού, έχει επίσης οικολογικούς ανεμιστήρες οροφής σε όλα τα δωμάτια που εξασφαλίζουν την επιθυμητή δροσιά το καλοκαίρι. Από την άλλη πλευρά διαθέτει δυο ενεργειακά τζάκια , και στους δύο ορόφους, με σκοπό την οικολογική και οικονομική θέρμανση τον χειμώνα. Επιπλέον, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας, που περιλαμβάνει κάμερες, για να παρέχει ηρεμία στους ιδιοκτήτες σπιτιού.
Συνολικά, αυτή η εξοχική κατοικία στο Κατάκολο Ηλείας προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πλήρως επιπλωμένο ακίνητο σε μια επιθυμητή παραθαλάσσια τοποθεσία. Με την ευρύχωρη διαρρύθμισή του, τους όμορφους εξωτερικούς χώρους και την εγγύτητα στη θάλασσα, υπόσχεται έναν ειδυλλιακό τρόπο ζωής για όσους εκτιμούν τη γοητεία αυτής της μαγευτικής περιοχής. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το εκπληκτικό σπίτι δικό σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4888871 - 06/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης