Δυάρι Ταμπούρια – Αγία Σοφία, Αγία Σοφία, Ταμπούρια – Αγία Σοφία

Ταμπούρια – Αγία ΣοφίαΤαμπούρια – Αγία Σοφία
  • € 150.000
  • 3
  • 96
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πειραιάς, Μανιάτικα, περιοχή Λόφος Βώκου, διατίθεται προς πώληση οροφοδιαμέρισμα, συνολικής επιφανείας 96τ.μ., στον 2ο όροφο πολυκατοικίας χτισμένης στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2020 με καλής ποιότητας υλικά διατηρώντας ορισμένα από τα αρχικά στοιχεία του όπως το μάρμαρο στο δάπεδο και προσθέτοντας διάφορες τεχνοτροπίες όπως ο πέτρινος τοίχος στο σαλόνι, δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να δέσει αρμονικά το παλιό με το μοντέρνο. Η διαρρύθμισή του είναι αρκετά εργονομική εκμεταλλευόμενοι οι ιδιοκτήτες όλη την επιφάνειά του ακινήτου τους στο έπακρο.
Ένα από τα δυνατά σημεία του διαμερίσματος είναι οι πολλοί αποθηκευτικοί χώροι (βεστιάριο, ντουλάπες στα υπνοδωμάτια και πατάρι πάνω από το μπάνιο) που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας.
Ως μειονέκτημα θα χαρακτηρίσουμε την έλλειψη ασανσέρ στην πολυκατοικία.

Μπαίνοντας κανείς από την είσοδο, βρίσκει το χωλ και κατόπιν στο δεξί του χέρι θα δει την αυτόνομη κουζίνα και το καθιστικό. Ευθεία μπροστά και αριστερά εκατέρωθεν ενός διαδρόμου βρίσκονται προς την πρόσοψη τα δύο υπνοδωμάτια, όμορα μεταξύ τους και προς τον ακάλυπτο της οικοδομής το μπάνιο και το wc. Τόσο η κουζίνα όσο και το καθιστικό και τα δύο υπνοδωμάτια, έχουν όλα πρόσβαση στο μπροστινό γωνιακό μπαλκόνι, ενώ το μπάνιο και το wc έχουν παράθυρο εξαερισμού προς τον ακάλυπτο. Όλοι οι χώροι κρίνονται επαρκώς άνετοι με τα υπνοδωμάτια να είναι εξαιρετικά ευρύχωρα, καθώς και τα δύο χωράνε άνετα διπλό κρεβάτι ενώ στο καθιστικό η πέτρινη τεχνοτροπία σε συνδυασμό με την build-in βιβλιοθήκη δημιουργούν αίσθημα ζεστασιάς.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ατομική θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες, πόρτα ασφαλείας, κρυφοί φωτισμοί, εντοιχισμένες συσκευές, νυχτερινό ρεύμα, χωρίς κοινόχρηστα.

Ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπό έκδοση

Απόσταση από:
Σταθμός Μετρό Μανιάτικα Μ3: 750μ.
Λιμάνι Πειραιά: 1200μ.
Δημοτικό θέατρο Πειραιά: 2000μ.

Τιμή: 150.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
339718 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
96 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή