Τριάρι Ακαδημία, Πλατεία Κάνιγγος, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο ΑθήναςΑκαδημία
  • € 315.000
  • 5+
  • 103
  • 3
  • 5
  • Όχι
Περιγραφή
ΑΚΑΔΗΜΙΑ - Διαμέρισμα 103τμ, πλήρως επιπλωμένο, 3 υ/δ, 5ος, κατασκευή 1957, ανακαίνιση 2009, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, 7 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια, wc, αυτόνομη θέρμανση (ηλεκτρικό ρεύμα), κλιματισμός, φωτεινό, γωνιακό, θέα απεριόριστη, πρόσοψης, βεράντες, κουφώματα αλουμινίου, τύπος δαπέδων ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, εντός σχεδίου, οικιστική ζώνη, επενδυτικό, κατάλληλο για επαγγελματική στέγη.
Κέντρο Αθήνας. Πωλείται ευάερο και ευήλιο διαμέρισμα 5 δωματίων 5ου ορόφου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και προς τα Εξάρχεια. Απέχει 2 τετράγωνα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, 5' από τους σταθμούς μετρό Πανεπιστημίου και Ομονοίας. Ολα τα δωμάτια βλέπουν στην πρόσοψη και έχουν απεριόριστη θέα στην πλατεία του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής. Τα δωμάτια μπορεί να παραμείνουν «5 » ή να συμπτυχθούν σε «3 » ή «4 ». Το διαμέρισμα έχει και 3 μπαλκόνια. Υπάρχει χώρος υποδοχής, τουαλέτα, wc ξένων και ξεχωριστή κουζίνα. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα, κάμερα στην είσοδο, συναγερμό και καλωδίωση για δίκτυο υπολογιστών, υπάρχουν ψευδοροφές, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινο πάσο υποδοχής, δρύινα πατώματα και μάρμαρα στην τουαλέτα και την κουζίνα. Το διαμέρισμα (αρχικά κατασκευάστηκε για κατοικία και διαρυθμίστηκε μέχρι σήμερα σε δικηγορικό γραφείο 12 ατόμων). Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο και πλεονεκτικό για να συνεχιστεί η χρήση του ως δικηγορικό γραφείο ή ως συμβολαιογραφείο ή ως ιατρείο (ο ιδιοκτήτης αφήνει στον χώρο ξύλινες επενδύσεις, γραφεία και βιβλιοθήκες). θα είναι όμως και ιδιαίτερα προσοδοφόρο για μετατροπή του σε επιχείρηση airbnb, διότι μπορεί να αποφέρει τουλάχιστον 150€ ημερησίως. Για το διαμέρισμα μπορεί να εκδοθεί πιστοποιητικό στατικής επάρκειας. Μετά την πώληση του διαμερίσματος ο ιδιοκτήτης αποδέχεται να το ενοικιάσει ο ίδιος αντί του ποσού των 1.600€ μηνιαίως.
Τιμή €315.000 (κωδ. 103778) +30 2109229965 GRAND ESTATE | Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά σημείο πλησίον του. Δείτε περισσότερα ακίνητα στο site μας www.grandestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
103778 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
103 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 7 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 315.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1957
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή