Duplex Κάτω Ελληνικό, Κάτω Ελληνικό, Ελληνικό

ΕλληνικόΚάτω Ελληνικό
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 305
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2024
Περιγραφή
PL1267-Ελληνικό Κάτω- Σε εξαιρετική περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας και μόλις 150μ από την παραλία, διατίθεται προς πώληση πολυτελέστατη μεζονέτα 305 τ.μ. ισογείου με διαμορφωμένο ιδιόκτητο κήπο 400 τ.μ. με πυκνή βλάστηση και θερμαινόμενη πισίνα . Είναι κατασκευής του 2014 από επώνυμο αρχιτεκτονικό γραφείο και έχουν χρησιμοποιηθεί ποιοτικά και καλόγουστα υλικά .

Στο ισόγειο βρίσκετε ο χώρο υποδοχής με ειδικές κατασκευές σε ψευδοροφές και κρυφούς φωτισμούς, τζάκι ενεργειακό και μεγάλες τζαμαρίες με θέα τον κήπο , η κουζίνα είναι μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη , 1 υπνοδωμάτιο master και 1 WC.
Στο υπόγειο που διαθέτει εξωτερικό κήπο με φυσικό φωτισμό και αερισμό είναι το playroom , 2 υπνοδωμάτια master ,2η κουζίνα και ένας ξενώνας.

Παροχές Η κατοικία έχει σύστημα ενδοδαπέδια θέρμανση και δροσισμού, πλήρες σύστημα συναγερμού με κάμερες και απόμακρη πρόσβαση μέσω εφαρμογής, μεγάλης ταχύτητας ενσύρματο και Wi-Fi Internet, ανεξάρτητη αντλία θέρμανσης/ψύξης DAIKIN, επιπρόσθετο (της ενδοδαπέδια) σύστημα ψύξης /θέρμανσης με fan coils της DAIKIN, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές, φώτα ασφαλείας, ιταλικά είδη υγιεινής, ιταλικά ξύλινα δάπεδα μεγάλων διαστάσεων (μήκους και πλάτους) SKEMA, deck ξύλο στους εξωτερικούς χώρους 14εκ. πλάτος και μεγάλου μήκους, Α ποιότητας GARAPA από τη RAVAIOLI Ιταλίας, έγχρωμη θυροτηλεόραση, led φώτα παντού, προεγκατάσταση αυτοματισμών έξυπνου σπιτιού (Smart Home) και 2 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο.

PLMS REAL ESTATE_ cod: PL1267 Papadimitriou Dimitra._ 210/9654324 - 6936777948 - e-mail info@plms.gr - site-www.plms.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PL1267
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
305 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2014
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή