Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, έκτος όροφος, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 140.000
  • 4
  • 90
  • 2
  • 6
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2023
Περιγραφή
Προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 6ο όροφο, που διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη και φωτεινή κατοικία. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, τα οποία είναι ευάερα και διαθέτουν μπαλκόνια, για να απολαμβάνετε την εξαιρετική θέα. Επιπλέον, διαθέτει ένα μπάνιο και ένα WC, και τα δύο με παράθυρα για φυσικό φως και αερισμό.

Η σαλοκουζίνα του διαμερίσματος είναι ευρύχωρη και πρακτική, με ένα μπαλκόνι. Η θέρμανση γίνεται με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας άνεση και οικονομία στη θέρμανση του χώρου.
Τα παράθυρα είναι συνθετικά και διπλά ανοιγόμενα ανακλινόμενα, με ενεργειακούς υαλοπίνακες που προσφέρουν μεγάλη μόνωση. Επιπλέον, η θωρακισμένη πόρτα αυξάνει την αίσθηση ασφάλειας και προστασίας στο διαμέρισμα.
Το δάπεδο στα δύο υπνοδωμάτια και το σαλόνι είναι ξύλινο, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Στο χωλ και σε ένα από τα δωμάτια, υπάρχουν πλακάκια που προσδίδουν μια μοντέρνα αισθητική.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μπαλκόνι στον ακάλυπτο στο πίσω μέρος με απόσταση απο τα απέναντι κτίρια, προσφέροντας έναν χώρο ηρεμίας και χαλάρωσης.

Παρά την απουσία ασανσέρ, υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης.

Μην χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στον 6ο όροφο με θέα θάλασσα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη.
Μεσιτικό γραφείο Focus on You: call us or text us +306972697272/viber/whatsapp
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-4903607
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1954
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή