Μονοκατοικία βίλα Άσπρο Χωριό 84400, Λεύκες, Πάρος

ΠάροςΆσπρο Χωριό 84400
  • € 1.900.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
H Villa Melpo, ένα κατάλευκο 400 μ2 κτίριο στο Άσπρο Χωριό, σε προνομιακή θέση, εντός οικισμού και με υπόλοιπο δόμησης 84 μ2, λίγα λεπτά από την αμμώδη παραλία του Λολαντώνη και κοντά στο γραφικό και καταπράσινο Δρυό. Η καταπληκτική θέση προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, ηρεμία, ιδιωτικότητα αλλά ταυτόχρονη εύκολη πρόσβαση στο κεντρικό οδικό δίκτυο. Αυτό το ακίνητο ακολουθεί πιστά την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με φωτεινούς και μεγάλους χώρους, όλοι κυριολεκτικά λουσμένοι από τον ήλιο.

Έξι τεράστια υπνοδωμάτια (δύο master) με en-suite μπάνια που βρίσκονται σε ελαφρώς διαφορετικά επίπεδα και κατευθύνσεις, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και με ξεχωριστή είσοδο, προσφέρουν μοναδική ιδιωτικότητα. Το έβδομο, μικρότερο δωμάτιο με δικό του μπάνιο, είναι για την υπηρεσία. Μια πισίνα 47,50 μ2 με θερμαινόμενο τζακούζι, είναι το ιδανικό σημείο για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ο καταπληκτικός ζωτικός χώρος περίπου 300 μ2 γύρω από αυτήν, είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημα του σπιτιού. BBQ, ξυλόφουρνος, ένας διώροφος ανεμόμυλος ως χώρος παιχνιδιού για τα παιδιά και ένας αποκλειστικός κήπος σε οικόπεδο 1052 μ2, γεμάτος συκιές, ελιές και μια ποικιλία καλλιεργούμενων φυτών, συμπληρώνουν την εικόνα. Ο τεράστιος ισόγειος χώρος είναι ένα ήσυχο σκηνικό, που αποτελείται από σκιερή βεράντα με τραπεζαρία ,ιδανικός για γεύματα με την αίσθηση της φύσης και σιέστες δίπλα στην πισίνα.

Αυτή η βίλα σας προσκαλεί να απολαύσετε το καλοκαίρι σε μια καταπληκτική τοποθεσία και να ζήσετε με απόλυτη ιδιωτικότητα στο δικό σας κομμάτι του παραδείσου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RZTC - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή