Μονοκατοικία βίλα Πάρος, Κώστος, Πάρος

ΠάροςΠάρος
  • € 3.400.000
  • 5
  • 375
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλα υψηλών προδιαγραφών υπό κατασκευή (βρίσκεται στην φάση των τούβλων) παραδοτεα 12ο του 2024 από μία από τις μεγαλύτερες , πρωτοπόρες και αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο.Στην περιοχή Υστέρνι, μόλις 200μ από την απομονωμένη παραλία Σκαλάκια με θέα στη θάλασσα.
Το κυρίως σπίτι αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια με 3 μπάνια ensuite, κουζίνα, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας και καθιστικού και ένα επιπλέον WC. Το κτίριο είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι οι χώροι να βλέπουν στη θάλασσα. Υπάρχουν δύο ακόμη όγκοι στο οικόπεδο: ένας ανεξάρτητος ξενώνας με υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μπάνιο, μικρή κουζίνα και ιδιωτική βεράντα, καθώς και ένα βοηθητικό κτίριο -γυμναστήριο ή υπνοδωμάτιο- με επιπλέον μπάνιο και πισίνα WC. Το επίκεντρο του ακινήτου είναι η μεγάλη πισίνα και οι σκιασμένοι με πέργκολα εξωτερικοί χώροι καθιστικού και τραπεζαρίας με υπαίθριο μπαρ. Το σαλόνι στον τελευταίο όροφο προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο του Υστέρνι και το νησί της Νάξου.
Το μεγάλο οικόπεδο του ακινήτου 5.000τμ, καλυμμένο με χαμηλή βλάστηση, ελιές και σταφύλια, ολοκληρώνει το όμορφο τοπίο, δημιουργώντας την αίσθηση ενός υπερμεγέθους χώρου αυλής.Το κτίριο σύμφωνα με τον κανονισμό ενεργειακής απόδοσης κατατάσσεται στην κατάταξη ''υψηλής ενεργειακής κλάσης Α'', καθώς εφαρμόζεται παχιά μόνωση σε όλη τη δομή, ενώ τα επιλεγμένα περιβλήματα και υαλοπίνακες έχουν χαμηλή διαπερατότητα. Οι ηλιακοί συλλέκτες παρέχουν ζεστό νερό, ενώ τα συστήματα κεντρικής θέρμανσης και ψύξης είναι ενεργειακά αποδοτικά. Το γκρίζο νερό επαναχρησιμοποιείται, μετά από μια διαδικασία επεξεργασίας, για την άρδευση των αγροτεμαχίων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
342476 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
375 m²
δωμάτια
5 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.400.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή