Εμπορική δραστηριότητα προς Πώληση

Νέα Ιωνία
  • € 18.000
  • Όχι
  • 32
  • 1
Περιγραφή
Pet Shop

Πωλείται στημένη επιχείρηση, λόγω μελλοντικής απουσίας στο εξωτερικό, ακριβώς όπως είναι Κερδοφόρα επιχείρηση(δίνονται και τα τιμολόγια προς απόδειξη στους ενδιαφερόμενους). Αναγνωρισμένη και βραβευμένη από διακεκριμένο διαγωνισμό, όντας το καλύτερο pet shop στη νέα Ιωνία, στημένο Facebook με πάνω από 2. 000 ακόλουθους,Instagram και Google με 4 , 9 αστέρια και πάνω από 40 αξιολογήσεις τοπικών οδηγών και μη. Πωλείται με εμπόρευμα που ξεπερνάει τα 10. 000 €, ζυγαριά ακρίβειας, συγκολλητή, ταμειακή μηχανή, σακούλες και σακούλες συσκευάσματος και εννοείται ράφια γεμάτα, καθώς και εμπορική σημαία γνωστής εταιρείας τροφών(άνω των 5 μ) αξίας 350 €, δίκτυο προμηθευτών δυσεύρετο, πιασάρικο όνομα και γεωγραφική θέση στη δεύτερη καλύτερη αγορά της Αθήνας.
Ιδανική επένδυση για κάποιον που θέλει να βάλει τα χρήματα του κάπου με μηδενικό κίνδυνο αποτυχίας Μοναδικό προσόν που πρέπει να κατέχει καποιος η υπομονή και η αγάπη για τα ζώα.

Στο ραντεβού υπόδειξης να έχετε πάντα μαζί, την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. Ζητήστε από το συνεργάτη μας να σας εξηγήσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το ακίνητο που σας υποδεικνύει. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει το ακίνητο, ζητήστε του να σας αναφέρει αναλυτικά τα επόμενα βήματα μέχρι το συμβόλαιο αγοράς ή μίσθωσης.

www.kmprealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4909641 - 18/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 18.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή