Duplex, άριστη κατάσταση, 145 τμ, Αργολικό, Μιδέα

Μιδέα
  • € 380.000
  • 4
  • 145
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Σε προάστιο του Ναυπλίου σε μία ήσυχη ιδιωτική περιοχή, με όμορφη πανοραμική θέα προς το κάστρο του Παλαμηδίου, πωλείται ανεξάρτητη μεζονέτα δύο επιπέδων, συνολικού εμβαδού 145 τμ σε οικόπεδο 1.800 τμ. Η μεζονέτα έχει κατασκευαστεί το 2008 και ανακαινιστεί το 2022, έχει κατοικηθεί πολύ λίγο και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το 1ο επίπεδο (ισόγειο) αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια κουζίνα, ένα wc και ένα πολύ ευρύχωρο καθιστικό - τραπεζαρία με άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο πρασίνου και πολύ μεγάλο κήπο. Το 2ο επίπεδο (πρώτος όροφος) αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων στο ένα υπνοδωμάτιο υπάρχει βεστιάριο, με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα μπάνιο και πολύ μεγάλες βεράντες σε όλο τον όροφο με απίστευτη θέα. Διαθέτει τζάκι στο καθιστικό, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, air condition, ηλιακό θερμοσίφωνα, ξύλινο πάτωμα με υποδαπέδια θέρμανση ,πόρτα ασφαλείας, & κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και σίτες. Υπάρχουν επίσης μεγάλες εξωτερικές βεράντες και χώρος στάθμευσης (60τμ). Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή με αρκετές καινούργιες κατοικίες,παραδίδεται επιπλωμένο με μοντέρνα έπιπλα και πλήρως εξοπλισμένο, όπως παρουσιάζεται στις φωτογραφίες και υπάρχει πρόβλεψη για κατασκευή πισίνας.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: To Ναύπλιο βρίσκεται στην Ανατολική Πελοπόννησο και υπήρξε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους κατά την περίοδο 1828 – 1833. Το ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ναύπλιο αποτελεί μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας, ενώ είναι γνωστό για την πολύ καλά διατηρημένη παλιά πόλη που ξεχωρίζει για τα πανέμορφα πλακόστρωτα στενά της, τα κομψά νεοκλασικά και αρχοντικά κτίρια της και τις τούρκικες κρήνες.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του Ναυπλίου, είναι το Κάστρο του Παλαμηδίου που βρίσκεται 216 μέτρα πάνω από την πόλη η οποία διαθέτει την καλύτερη θέα σε όλη τη θάλασσα του Αργολικού και τη μυκηναϊκή πεδιάδα.

Προσβασιμότητα: Το Ναύπλιο βρίσκεται μόλις δύο ώρες από το Κέντρο της Αθήνας. Τα ΚΤΕΛ Αργολίδας εξυπηρετούν το Ναύπλιο όπως και τον υπόλοιπο νομό, συνδέοντας το με το Άργος, την Κόρινθο, την Αθήνα και διάφορες περιοχές της Αργολίδας. Το λιμάνι του Ναυπλίου είναι το μεγαλύτερο της Ανατολικής Πελοποννήσου και εξυπηρετεί κυρίως σκάφη αναψυχής, τουριστικά σκάφη προς τα νησιά του αργοσαρωνικού και μερικά εμπορικά πλοία.

Επενδυτική Δύναμη: Τα τελευταία χρόνια το επενδυτικό ενδιαφέρον της περιοχής έχει αυξηθεί σημαντικά, καθώς το Ναύπλιο προσελκύει μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων επενδυτών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SQ47 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή