Μονοκατοικία βίλα Λευκάδα, Περιοχη χώρας, Λευκάδα

ΛευκάδαΛευκάδα
  • € 400.000
  • 5+
  • 150
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Όταν η πολυτέλεια συναντά την απλότητα κι η μαγεία της φύσης αγκαλιάζει την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης. Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της μαγευτικής Λευκάδας, το συγκρότημα των 6 πετρόχτιστων βιλών.
Στον γραφικό οικισμό της Απόλπαινας, σε έναν κατάφυτο λόφο και σε έκταση 4.500 τμ, φτιάχτηκαν με πολύ μεράκι, 6 ολοκαίνουριες πέτρινες βίλες, Διατίθενται 3 Classic Villas, η καθεμία με ιδιωτικό κήπο και κοινόχρηστη πισίνα ( διαστάσεων 65 τμ).το καλοκαίρι του 2019. Η θέση προνομιακή, αφού προσφέρει στους επισκέπτες πανοραμική θέα στο απέραντο μπλε του Ιονίου και στο καταπράσινο ανάγλυφο που συνθέτουν οι ελαιώνες, μα ταυτόχρονα, σε απόσταση αναπνοής ( μόλις 2,5 χλμ ) από την πόλη της Λευκάδας. Επίσης, απέχει μόλις 3 χλμ από την βραβευμένη με γαλάζια σημαία, παραλία του Αι Γιάννη.
Οι βίλες εκτείνονται αμφιθεατρικά στον κατάφυτο λόφο της Απόλπαινας σε 2 επίπεδα, προσφέροντας μαγευτική θέα. Στο 1ο επίπεδο βρίσκεται 3 Superior Villas που διαθέτει ιδιωτική πισίνα η καθεμία, ενώ στο 2ο επίπεδο βρίσκονται οι υπόλοιπες 3 Classic Villas, η καθεμία με ιδιωτικό κήπο και κοινόχρηστη πισίνα ( διαστάσεων 65 τμ).
Όλες οι βίλες μας διαθέτουν ιδιωτικό παρκινγκ μέσα στην ιδιοκτησία του συγκροτήματος, εξασφαλίζοντάς σας άνεση.
Οι Classic Villas είναι διώροφες βίλες, μοντέρνα σχεδιασμένες με γνώμονα την απόλυτη χαλάρωση, όπου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 άτομα.
Είναι συνολικού εμβαδού 150 τμ και αποτελείται από 2 ανεξάρτητους ορόφους, που επικοινωνούν με εσωτερική ξύλινη σκάλα, ωστόσο μπορούν να λειτουργήσουν και σαν μεμονωμένα διαμερίσματα από 2 υ/δ, καθιστικό, κουζίνα, λουτρό, με δικά τους μπαλκόνια και υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος αφού διαθέτουν ανεξάρτητη πρόσβαση με ιδιωτικό κήπο.
Το συγκρότημα διαθέτει χώρο στάθμευσης για είκοσι αυτοκίνητα, διαμορφωμένες ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες και δική του γεώτρηση. Οι βίλες διατίθενται πλήρως εξοπλισμένες και επιπλωμένες. Ιδανική επιλογή για επένδυση. Τιμή πώλησης 400.000€. Διατίθενται και όλο το συγκρότημα 6 ολοκαίνουριες πέτρινες βίλες σε οικόπεδο 4.500τ.μ. Στην τιμή 2.250.000€
Αχαϊκό σπίτι Μεσιτικό γραφείο
Πάτρα οδός Αμερικής 68 Τ.Κ. 26442 Τηλ. 2610336023
www.axaikospiti.gr email axaikospiti@outlook.com.gr

Η διεύθυνση είναι ενδεικτική στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο.
Μεσιτικές Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου!
Στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
78-4063 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή