Μονοκατοικία βίλα 177 τμ, Κέντρο, Μηλιές

Μηλιές
  • € 380.000
  • 5+
  • 177
  • 3+
Περιγραφή
Κτήμα 3.632 τ.μ. στον οικισμό Κορόπη Μαγνησίας που βρίσκεται στα ανατολικά παράλια του Παγασητικού κόλπου, στους πρόποδες του μαγευτικού Πηλίου.

Η Κορόπη απέχει 21 χλμ από τον Βόλο, 7 χλμ από τις Μηλιές και 1 χλμ από τα Καλά Νερά και τα τελευταία χρόνια γνωρίζει σημαντική τουριστική ανάπτυξη. Διαθέτει μεγάλο σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείο, φούρνο, καφέ, ταβέρνες, ξενοδοχεία και όλα σε πολύ κοντινές αποστάσεις από το ακίνητο, ενώ στην περιοχή δραστηριοποιείται και ο ιππικός όμιλος Μηλεών «Οι φίλοι του αλόγου».

Το κτήμα, βρίσκεται στο 21ο χλμ της Εθνικής οδού Βόλου Νεοχωρίου και έχει 44 μ πρόσοψη σε παράλληλη της εθνικής οδού, ασφαλτοστρωμένη επαρχιακή οδό. Απέχει μόλις 300 μ. από τη γραφική, σκιερή και ήρεμη παραλία του Μπελεγρίνου (το ρέμα του Μπελεγρίνου αποτελεί το φυσικό όριο μεταξύ της Κορόπης και των Καλών Νερών), 800 μ. από την ξακουστή και οργανωμένη παραλία της Κάδης και έχει οπωροφόρα δέντρα και 72, αιωνόβιες ελιές που αποδίδουν 250 κιλά λάδι κατά μέσο όρο ετησίως.

Είναι περιφραγμένο περιμετρικά με πέτρινο τοιχίο ύψους 1,5 μ., έχει 4 εισόδους (2 αυτοκινήτων και 2 πεζών) 200 τ.μ. πλακόστρωτης αυλής και περιλαμβάνει: 1 κρήνη, 2 γεωτρήσεις, 1 μπάρμπεκιου, 80 τ.μ. υπαίθρια αποθήκη και 3 πετρόκτιστα οικήματα (2 στούντιο 50 τ.μ. το καθένα και 1 μεζονέτα 80 τ.μ.).

Κάθε στούντιο αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο και κουζίνα-καθιστικό. Και τα δύο διαθέτουν ενεργειακό τζάκι και κλιματιστικό. Είναι δε πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, έτοιμα για κατοίκηση.

Η μεζονέτα αποτελείται από το ισόγειο όπου υπάρχει κουζίνα-καθιστικό και WC και τον όροφο όπου υπάρχει το μπάνιο και ένας ενιαίος χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί είτε σε 2 υπνοδωμάτια, είτε σε 1 υπνοδωμάτιο και 1 γραφείο. Η κουζίνα διαθέτει εντοιχισμένη οικοσκευή (ντουλάπια, ψυγείο, μάτια, φούρνο και απορροφητήρα). Εκκρεμεί η αλλαγή κουφωμάτων, η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής (τα οποία έχουν αγοραστεί) και η σύνδεση με πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα στούντιο και η μεζονέτα διαθέτουν ενεργειακά πιστοποιητικά και όλα τα κτίσματα είναι πλήρως νομιμοποιημένα.

Δύο στούντιο και μια ημιτελής μεζονέτα στο Κορωπί. Τα στούντιο είναι πλήρως εξοπλισμένα και η μεζονέτα βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
H5067 KOROPI - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
177 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή