Δυάρι Εθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Μυλοπόταμος 74052, Πάνορμος, Γεροπόταμος

ΓεροπόταμοςΕθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Μυλοπόταμος 74052
  • € 250.000
  • 3
  • 76
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς πώληση στο Πάνορμο Κρήτης. Ένα όμορφο και ξεχωριστό κομψό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που βρίσκεται σε ένα θέρετρο διακοπών ακριβώς μπροστά από μια μεγάλη πισίνα σε σχήμα λίμνης. Σε αυτό το ισόγειο ακίνητο, θα οδηγηθείτε μέσω ενός χώρου υποδοχής σε μια ενιαία ευρύχωρη κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται τα δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Εξωτερικά το ακίνητο έχει μια μεγάλη βεράντα μπροστά στην πισίνα και μια στο πίσω μέρος του ακινήτου. Το διαμέρισμα πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο και διαθέτει επίσης ξεχωριστή μεγάλη αποθήκη.

Το Πάνορμο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη βόρεια ακτή του νησιού, 58 χλμ δυτικά του Ηρακλείου και 20 χλμ από το Ρέθυμνο. Το χωριό δεν έχει επηρεαστεί από το μαζικό τουρισμό. Οι ζεστοί και φιλικοί κάτοικοι, εργάζονται ακόμα στα χωράφια στις μικρές εύφορες πεδιάδες, ή αλλιώς είναι βοσκοί και ψαράδες. Ασβεστωμένα κτίρια που λάμπουν στον μεσημεριανό ήλιο, ένας μικρός λαβύρινθος από πίσω δρόμους που κλίνουν απαλά προς το μικρό λιμάνι και όμορφες παραλίες. Εκεί είναι η παραδοσιακή πλατεία του χωριού, με τις ταβέρνες και το Καφενείο. Τα παλιά γραφικά σπίτια ανακαινίζονται και αναπαλαιώνονται με ιδιαίτερη κομψότητα. Για ψώνια το χωριό διαθέτει μίνι μάρκετ, φούρνο, κρεοπωλείο, καταστήματα με είδη δώρων, ταχυδρομείο, ενοικίαση αυτοκινήτου κ.λπ. Μέσα και γύρω από το Πάνορμο θα βρείτε μικρές παραλίες με ομαλά βότσαλα, αμμώδεις κολπίσκους, μερικές με εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ, ψάρεμα , καταδύσεις κ.λπ.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AP0566 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
76 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 80/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή