Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΝεοχώρι, Νεοχώρι 24022
  • € 120.000
  • 3.212
Περιγραφή
Ένα από τα πιο δημοφιλή χωριά της Δυτικής Μάνης είναι το Νεοχώρι που βρίσκεται τρία χιλιόμετρα από τη διασταύρωση του επαρχιακού δρόμου Kαλαμάτα – Aρεόπολη στο ύψος της Στούπας.

Eίναι η μεγαλύτερη Τοπική Κοινότητα του δήμου Δυτικής Μάνης. Απαρτίζεται από τους οικισμούς Nεοχωρίου, Λεύκτρου και Στούπας. O πληθυσμός απασχολείται με την ελαιοκαλλιέργεια και την εκμετάλλευση τουριστικών επιχειρήσεων (ενοικιάσεις δωματίων, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης κ.λπ.), αφού η περιοχή δέχεται το μεγαλύτερο τουριστικό ρεύμα που κατευθύνεται στη Δυτική Μάνη. Το χωριό είναι αμφιθεατρικά κτισμένο πάνω σε λόφο σε υψόμετρο 200 μέτρων. Σε απόσταση 700 μέτρων από το χωριό προς τη θάλασσα

Το χωριό αυτό βρίσκεται σε ύψωμα και λόγω κλίσης έχει αμφιθεατρική άποψη προς το Μεσσηνιακό κόλπο απ’ όλες τις γειτονιές του.

Σε μια από αυτές τις γειτονιές με το τοπωνύμιο Χοστά, βρίσκεται οικόπεδο προς πώληση 3212.77 τετραγωνικών μέτρων. Είναι εκτός οικισμού, όμως εντός της ζώνης των 800 μέτρων από το στάσιμο οικισμό του Νεοχωρίου.

Η δυνατότητα δόμησης είναι μέχρι 200 τετραγωνικά μέτρα και η θέση του οικοπέδου εξασφαλίζει στις μελλοντικές κατοικίες ανεμπόδιστη και απεριόριστη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο.

Τα οικόπεδο βρίσκεται πολύ κοντινή απόσταση από πολλά αξιοθέατα –παραλίες και hot spot της περιοχής, καθώς ο οικισμός του Νεοχωρίου σχεδόν συνορεύει με τη Στούπα και την παραλία της Καλόγριας, καθώς και το χωριό του Αγίου Νικολάου, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από την ιστορική Καρδαμύλη, ένα από τα πιο δημοφιλή και ιστορικά χωριά της Δυτικής Μάνης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10 00 220 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
3.212 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή