Μονοκατοικία βίλα 730 τμ, Πανόραμα, Βούλα

Βούλα
  • € 2.700.000
  • 5+
  • 730
  • 3+
Περιγραφή
Property Description

Χτισμένο σε ένα οικόπεδο 400 τ.μ., με άδεια οικοδομής 2001 και ολοκληρωμένο το 2003, αυτό το ακίνητο εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα ενώ έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Στα 730 τ.μ. περιλαμβάνει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια, 2 κουζίνες, ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί όπως μάρμαρα, γρανίτης, πέτρα και ξύλο, χαρίζουν ζεστασιά στην καθημερινότητα ενώ οι βοηθητικοί χώροι, όπως δωμάτιο υπηρεσίας, χώρος πλυντηρίων και αποθήκη, βοηθούν στην λειτουργικότητα. Επιπλέον, υπάρχει playroom, κεντρική θέρμανση και ψύξη, ανελκυστήρας, τα οποία εξασφαλίζουν ευχάριστη διαβίωση σε μια μεγάλη οικογένεια. Το ακίνητο θα μπορούσε να χωρίσει και σε 2 κατοικίες με ανεξάρτητη είσοδο, σε περίπτωση που κάποιος ήθελε να εκμισθώσει την μία από τις δύο. Αυτην την στιγμή είναι μία κάθετη ιδιοκτησία.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης

Location Description

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QYL3 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
730 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 2.700.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή