Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός Λευκάδας-Βασιλικής, Λυγία 31100, Περιοχη χώρας, Λευκάδα

ΛευκάδαΕπαρχιακή Οδός Λευκάδας-Βασιλικής, Λυγία 31100
  • Τιμή κατόπιν αιτήματος
  • 5
  • 200
  • 3+
Περιγραφή
Μια ειδυλλιακή, παραθαλάσσια βίλα δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Η βίλα έχει ασυναγώνιστη θέα στα αστραφτερά νερά, τα χρώματα των Ακαρνανικών βουνών που αλλάζουν συνεχώς και πέρα από τα μικρά διαμάντια των Ιονίων Νήσων.

Μια βίλα 200 m2, σχεδιασμένη σε δύο επίπεδα, προσφέροντας ένα ιδανικό σπίτι για χαλάρωση και ηρεμία.

Το επάνω επίπεδο αποτελείται από ένα καθιστικό και την κύρια κρεβατοκάμαρα. Το σαλόνι και η τραπεζαρία έχουν δημιουργηθεί για να αναδεικνύουν την ομορφιά της θέας μέσα από ολόσωμες γυάλινες πόρτες που ενώνονται σε ένα μεγάλο μπαλκόνι. Το μπαλκόνι διαθέτει άνετο καθιστικό, τραπέζι φαγητού από ξύλο τικ και εξωτερική κουζίνα με μπάρμπεκιου, ιδανικό χώρο για τη διασκέδαση των επισκεπτών. Το ευρύχωρο κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και δωμάτιο-ντουλάπα, διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι με καθιστικό. Μια μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει άνετους χώρους προετοιμασίας και αποθήκευσης και χώρο ντουλαπιών.

Σε συμφωνία με τα φυσικά στοιχεία και τη γαλήνη του περιβάλλοντός του, ένα αίθριο συνδυάζεται μεταξύ της τραπεζαρίας και της κύριας κρεβατοκάμαρας. Παγιδευμένο μαγευτικά μέσα είναι το παραδοσιακό ελληνικό σύμβολο της ειρήνης, της ομορφιάς και της καλοσύνης, μια ελιά

Το κάτω επίπεδο έχει 3 υπνοδωμάτια επισκεπτών, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο και τα άλλα δύο με ιδιωτικό μπάνιο με ντους και κοινόχρηστο W.C.

Πέρα από τα δωμάτια των επισκεπτών υπάρχει ένας μεγάλος χώρος καταστρώματος που περιβάλλει μια πισίνα υπερχείλισης 7,80×6,40 και άνετες ξαπλώστρες, προσφέροντας το ιδανικό σπίτι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την απίστευτη θέα. Περικλείουν τη βίλα με υπέροχα διαμορφωμένους κήπους.

Η βίλα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη μικρή πόλη της Πάλαιρου στην ηπειρωτική Ελλάδα. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα οδικώς και τα λιμάνια της περιοχής προσφέρουν την ιδανική βάση για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας να εξερευνήσουν τα εκατοντάδες διάσημα και διακριτικά Ιόνια νησιά.

Πωλείται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο

Μέγεθος ακινήτου: 200 τμ

Μέγεθος οικοπέδου: 614 τμ

Υπνοδωμάτια: 4

Μπάνια: 4

Κλιματιστικό
μπαρμπεκιου
Κήπος
Στάθμευση
Πισίνα
Γραφική θέα
Μπροστά στη θάλασσα
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5.4.2 - 01/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
τιμή κατόπιν αιτήματος
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή