Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 170 τμ, Καστέλλα, Καστέλλα - Πασαλιμάνι

Καστέλλα - Πασαλιμάνι
  • € 620.000
  • 4
  • 170
  • 3+
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό ακίνητο στην Καστέλλα, τη «Ριβιέρα» του Πειραιά!

Μέσα στην ζωντανή περιοχη της Καστελλας, βρίσκεται ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι στην φημισμένη περιοχή του Μικρολίμανου. Αυτό το αριστοκρατικό ακίνητο προσφέρει απαράμιλλη ανεμπόδιστη θέα στον μαγευτικό Σαρωνικό κόλπο και την εμβληματική Ακρόπολη. Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο διαχρονικής γοητείας και ιστορικής σημασίας.

Καθώς μπαίνετε σε αυτό το αξιόλογο σπίτι 170m2, σας υποδέχεται μια μεγαλοπρεπής σκάλα που σας οδηγεί σε ένα όμορφα σχεδιασμένο καθιστικό. Τα ψηλά ταβάνια προσφέρουν μια ευάερη και ευρύχωρη ατμόσφαιρα, επιτρέποντας στο φυσικό φως να φωτίζει κάθε γωνιά. Από αυτό το πλεονεκτικό σημείο, το βλέμμα σας θα τραβήξει την εκπληκτική θέα του Σαρωνικού κόλπου και του γραφικού Μικρολίμανου.
Το σπίτι αποτελείται από τρία κομψά υπνοδωμάτια, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Επιπλέον, διαθέτει δύο μπάνια, αποθηκευτικούς χώρους και μια όμορφα ανακαινισμένη κουζίνα και τραπεζαρία. Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί προσεκτικά για να δημιουργήσει ένα αρμονικό μείγμα κλασικής κομψότητας και σύγχρονης άνεσης.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία αυτής της εξαιρετικής ιδιοκτησίας είναι ο ανελκυστήρας που σας μεταφέρει στη βεράντα 90m2, προσφέροντας πανοραμική θέα στο πολυσύχναστο λιμάνι και την εντυπωσιακή Ακρόπολη. Φανταστείτε τον εαυτό σας να πίνει έναν πρωινό καφέ ή να φιλοξενεί αξέχαστες συγκεντρώσεις σε αυτό το σκηνικό που κόβει την ανάσα. Η βεράντα διαθέτει επίσης σοφίτα, με υπνοδωμάτιο, σαλόνι και μπάνιο. Αυτός ο ευέλικτος χώρος είναι ιδανικός για να φιλοξενήσει φίλους και οικογένεια, εξασφαλίζοντας άνεση και ιδιωτικότητα.
Η γύρω περιοχή της Καστέλλας κοσμείται από υπέροχα νεοκλασικά σπίτια, που στέκονται περήφανοι μάρτυρες μιας άλλης εποχής. Αυτές οι κομψές κατοικίες, τοποθετημενες στον αμφιθεατρικό λόφο, χρησίμευαν ως σύμβολα δύναμης και πλούτου. Αποτελούσαν ένα οικιστικό δίκτυο εκλέπτυνσης και πολυτέλειας, διακριτό από το πιο άκαμπτο ύφος των Αθηναίων ομολόγων τους.
Εδώ, θα ανακαλύψετε έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, που χαρακτηρίζεται από κομψότητα, ομορφιά και ανεμπόδιστη θέα στον μαγευτικό Σαρωνικό κόλπο. Αγκαλιάστε την κληρονομιά και τη γοητεία της Καστέλας, όπου η ιστορία είναι συνυφασμένη με τη σύγχρονη ζωή. Αυτή είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι αρχιτεκτονικής αριστείας που απηχεί το νεοκλασικό στυλ που λατρεύεται στη Δυτική Ευρώπη - ένα ιερό που συνδυάζει χαριτωμένο σχεδιασμό με μαγευτική θέα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της εξαιρετικής εμπειρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια προβολή αυτού του υπέροχου νεοκλασικού σπιτιού στην καρδιά του Μικρολίμανου, στον Πειραιά. Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο διαχρονικής ομορφιάς και εκλεπτυσμένης ζωής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
332206 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1962
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή