Γκαρσονιέρα ημιώροφος, Νέα Πέραμος, Νέα Πέραμος (Μεγάλο Πεύκο)

Νέα Πέραμος (Μεγάλο Πεύκο)
  • € 88.000
  • 2
  • 44
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου, ανεξάρτητο, διαμπερές, φωτεινό, Βορειοδυτικού προσανατολισμού, στην Νέα Πέραμο Αττικής, στην περιοχή Ακρογιάλι, επι της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου, ημιτελές, με άδεια οικοδομής το 2006 και μερική αποπεράτωση μέχρι το 2016.
Η κατοικία, (χρήζει αποπεράτωσης), είναι, Βορειοδυτικού προσανατολισμού, 44 τ.μ.(χωρίς τις βεράντες) βρίσκεται σε οικόπεδο 323τμ που περιλαμβάνει άλλες δύο κατοικίες ανεξάρτητες με σύσταση και κανονισμό οριζοντίου ιδιοκτησίας συγκροτήματος 3 κατοικιών.
Κύρια δωμάτια δυο. Είσοδος με πόρτα ασφάλειας και χώρος υποδοχής με τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα, χώρος κουζίνας και 1 μπάνιο.
Η κατοικία διαθέτει υπόγειο parking, αποθήκη 3 τ.μ., εξωτερικές βεράντες (στην πρόσοψη 11 τ.μ. & πίσω πλευρά 5 τ.μ.). Κήπος κοινόχρηστος.
Όλα τα κουφώματα είναι αλουμινίου ενεργειακού τύπου με διπλά ενεργειακά τσάμια και σίτες. Το δάπεδο είναι καλυμμένο με πλακάκια τύπου ξύλου διαστάσεων 45Χ45εκ..
Στο μπάνιο πλακάκια τοίχου 20Χ15εκ.
Θέρμανση, Aυτόνομη πετρελαίου, δίκτυο σωληνώσεων εγκατάστασης είναι πλήρης εκτός των πάνελ. Εγκατάσταση δικτύου Boiler πλήρης.
Παροχή ρεύματος Mονοφασικό.
Γραμμές για εγκατάσταση, συναγερμού , δορυφορικής λήψης και διαδικτύου, πλήρες εγκαταστημένες.
Απόσταση από σταθμό προαστιακού μόλις 800 μ.. Στάση λεωφορείου ακριβώς έξω από την μονοκατοικία.

Εργασίες αποπεράτωσης : Ντουλάπια κουζίνας – 4 τεμάχια πάνελ (σώματα ) καλοριφέρ – 2 εσωτερικές πόρτες – Εσωτερικές πρίζες τεμάχια 31 – Εξωτερική κεραία – Ηλεκτρολογικό πίνακα – Κλείσιμο κουτιών διακλαδώσεων δικτύου ρεύματος – Βάψιμο – Επένδυση και καπνοδόχο για τζάκι – Εξωτερικός χώρος βεράντες προστατευτικά κάγκελα .

Σημ: Το ακίνητο είναι αποκλειστικότητα του γραφείου μας. Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 061978303000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 6697, μέλος της European Association Of Real Estate Professions (CEPI) και λειτουργεί σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και τους κανόνες δεοντολογίας των Μεσιτών. Εμπιστευθείτε και Συνεργαστείτε με Νόμιμα Μεσιτικά Γραφεία, ζητώντας να σας επιδείξουν το ΓΕΜΗ ή την επαγγελματική τους ταυτότητα, βγαίνοντας πάντα ωφελημένοι και ενημερωμένοι. Για παρουσίαση και επίσκεψη στο ακίνητο, καλέστε για ραντεβού στα τηλέφωνα 6948062913 – 2105319737 - 210598 540 Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 10:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00. Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή Εντολής Υπόδειξης, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Α.Δ.Τ. & του Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86). Τα κείμενα και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του γραφείου μας. Απαγορεύεται, η αντιγραφή η αναπαραγωγή και η αναδημοσίευση τους, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (GDPR), πρόσωπα, εικόνες και άλλα προσωπικά δεδομένα είτε έχουν διαγραφεί είτε έχουν αλλοιωθεί. (Κάποιες φωτογραφίες είναι με ευρυγώνιο φακό και πιθανόν να διαφοροποιούν τις διαστάσεις των χώρων). Περισσότερες πληροφορίες στο site μας www.lazaridisakinita.gr
Ακολουθήστε μας στο FB https://www.facebook.com/lazaridisakinita για να είστε πάντα πληροφορημένοι για την αγορά των ακινήτων και όχι μόνο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VLSMP88 - 14/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
44 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 88.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή