Duplex, νέα, 112 τμ, Καλύβες, Αρμενοί

Αρμενοί
  • € 365.000
  • 112
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Νεόκτιστη μεζονέτα 112τ.μ. πωλείται στην περιοχή του Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στο χωριό Καλύβες. Χτίστηκε το 2021. Η μεζονέτα  βρίσκεται σε οικόπεδο 233τ.μ, το οποίο ανήκει σε συγκρότημα 10 ομοιόμορφων  κατοικιών, η καθεμία σε δικό της ξεχωριστό οικόπεδο. Η συνολική επιφάνεια του συγκροτήματος είναι 2.468 τ.μ. Η κατοικία έχει θέα θάλασσα, δικό της κήπο, και ιδιωτική πισίνα 13 τ.μ.

Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος για το σαλόνι και την κουζίνα και ένα W.C. Η κουζίνα παραδίδεται πλήρως εξοπλισμένη. Στον πρώτο όροφο υπάρχει το υπνοδωμάτιο και ένα μεγαλύτερο μπάνιο. Στο υπνοδωμάτιο υπάρχει ξύλινη ντουλάπα και έπιπλο καθρέφτη. Tα μπάνια έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα design. H μεζονέτα διαθέτει κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α και ηλεκτρικά σώματα θέρμανσης σε όλα τα δωμάτια.

Έχει μεγάλη βεράντα στο ισόγειο και ευρύχωρα, ευήλια μπαλκόνια στον πρώτο όροφο, τα οποία περικλείονται από πέργκολα στο πλαϊνό μέρος και γυαλί στο μπροστινό, ώστε να παρέχεται ανεμπόδιστη θέα. Τα παράθυρα και οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο.Στον εξωτερικό χώρο και στην πισίνα υπάρχει φωτισμός. Δίπλα στην πισίνα υπάρχει ντουζιέρα. Στο ισόγειο έχει ιδιωτική θέση στάθμευσης, η οποία στο πάνω μέρος έχει πέργκολα και κλείνει με ηλεκτρική συρόμενη πόρτα.

Οι Καλύβες είναι ένα όμορφο χωριό που βλέπει στον κόλπο της Σούδας και ανήκει στον Δήμο Αποκόρωνα.
Την τελευταία δεκαετία έχει έντονη τουριστική ανάπτυξη, αφού έχουν κτιστεί πολλά ξενοδοχεία και παραθεριστικές κατοικίες. Βρίσκεται μόλις 20΄(18χλμ) από τα Χανιά και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, όπως τράπεζες, ταχυδρομείο, καταστήματα και σουπερμάρκετ. Η παραλία είναι ιδανική για παιδιά, έχει ρηχά νερά και είναι οργανωμένη με ομπρέλες. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καφετέριες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
344664 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 365.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή