Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ίτανος
  • € 4.800.000
  • 5+
  • 1.000
  • 3+
Περιγραφή
Luxury Villas"Παρουσίαση του συγκροτήματος πολυτελών βιλών “ Παρουσίαση του συγκροτήματος πολυτελών βιλών “Luxury Villas” Η παρουσίαση που ακολουθεί σχεδιάστηκε ειδικά για εσάς, προκειμένου να σας δώσει μια πλήρη εικόνα του

συγκροτήματος πολυτελών βιλλών με την ονομασία

Επιλέξτε μία από τις πέντε υπερπολυτελείς βίλες, οι οποίες βρίσκονται στο Παλαίκαστρο, σε μικρή απόσταση από την πόλη της Σητείας. Αυτή τη στιγμή πρόκειται για την πιο πολυτελή κατασκευή στο ανατολικότερο κομμάτι της Κρήτης.

Βρίσκεται πολύ κοντά σε αεροδρόμιο, λιμάνι και μαρίνα για πολυτελή σκάφη, καθώς και σε περιφερειακό νοσοκομείο.

Δόμηση και διακόσμηση

Κάθε βίλα έχει τη δική της ιδιαίτερη διακόσμηση, εμπνευσμένη από τις μυθολογικές αρχαίες θεότητες των βουνών, των λιμνών, των δασών, των θαλασσών και των ποταμών, οι οποίες παρουσιάζονται μέσα από ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό πρίσμα. Κάθε βίλα είναι διαμπερής και φωτεινή, με ενιαίο χώρο και συνολικό εμβαδό 150 τ.μ. και ένα studio 50 τ.μ., το οποίο μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή συμπληρωματικά στη χρήση της βίλας. Τα κτίρια είναι εξ ολοκλήρου πετρόχτιστα και κάθε βίλα ορίζεται από δικά της τοιχία, με περιρρέοντα νερά, ιδιαίτερους φωτισμούς και ιδιωτική πισίνα διαστάσεων 4x8 μ.

Το όλο οικοδομικό εγχείρημα είναι εξαιρετικά προσεγμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια. Η δόμηση των κτισμάτων έγινε με την εξής λογική: Ο σκελετός είναι από μπετόν στις βίλες και στα στούντιο, ενώ τα ισόγεια έχουν γίνει από τοιχία μπετόν πάχους 25 εκ. και με συμπληρωματική τοιχοποιΐα πέτρας, πάχους 50 εκ.

Η διακόσμηση των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων έχει γίνει βάσει διαφορετικών στυλιστικών concept. Έτσι, με τη σειρά που είναι χτισμένες, οι βίλες είναι διακοσμημένες σε στιλ New Classic, Modern, Roco Barocco, Αναγεννησιακό και New York, με την έμπνευση και τη σωστή καθοδήγηση της διακοσμήτριας . Απολαύστε έναν αρμονικό συνδυασμό του χθες και του σήμερα, όπου η ελληνική μυθολογία και το σύγχρονο design συνυπάρχουν και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αξιοθέατα της περιοχής

Οι προσφέρουν το ιδανικό πολιτιστικό περιβάλλον για να μυηθεί κάποιος στα αξιοθέατα, στις γεύσεις και στα ακούσματα ενός μαγευτικού μέρους. Σε μικρή απόσταση από τις βίλες, βρίσκονται σπουδαία αρχαιολογικά μνημεία και παρθένες παραλίες, γνωστές σε όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου, βρίσκεται ο αρχαιολογικός χώρος του θερινού παλατιού του Μίνωα (βασιλιά της Κνωσού), ενώ ο φημισμένος κόλπος της Ερμούπολης φιλοξενεί στα αβαθή νερά του τα ερείπια της αρχαίας ομώνυμης βυθισμένης πόλης. Επίσης, σε λίγα μόλις λεπτά μπορεί να βρεθεί κανείς στο Βάι, το μοναδικό παρθένο φοινικόδασος της Ευρώπης, γνωστό για τα πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά και τη χρυσή του άμμο.

Μόλις επτακόσια μέτρα από τις «Νύμφες» συναντά κανείς τις ωραιότερες και καθαρότερες παραλίες της Κρήτης. Πρώτη παραλία είναι της Χιόνας, πάντα με νηνεμία, αβαθή νερά και υπέροχη αμμουδιά. Οι τρεις ταβέρνες, που βρίσκονται στην άκρη του κόλπου της Χιόνας, έχουν φανατικούς θαμώνες – επώνυμους και μη – από όλη την Ελλάδα, λόγω του πεντανόστιμου φρέσκου ψαριού και των καθαρά μεσογειακών γεύσεων που σερβίρουν.

Δίπλα στην παραλία της Χιόνας βρίσκεται η παραλία του Κουρεμένου, σημείο αναφοράς για τους ανά τον κόσμο φανατικούς οπαδούς του σέρφινγκ. Γενικά, όλη η περιοχή είναι γεμάτη από γραφικούς, πεντακάθαρους κόλπους. Ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το μπάνιο του, είτε σε απομονωμένες παραλίες, είτε ανάμεσα σε κόσμο.

Τέλος, η Σητεία βρίσκεται μια ώρα ανατολικά της Ελούντας και πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Κρήτης στο νησί της Ρόδου (με αεροπορική σύνδεση), όπου υπάρχει καζίνο παγκόσμιας φήμης.

Η περιοχή είναι κλιματολογικά σε προνομιούχα θέση, αφού το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έχει ηλιοφάνεια με ιδανικές θερμοκρασίες, ελάχιστες βροχοπτώσεις και καθόλου υγρασία. Οι κάτοικοι της Σητείας είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, φιλήσυχοι και φιλόξενοι, με κουλτούρα που ξεχωρίζει για τα έντονα σημάδια της επιρροής από την περίοδο της Ενετοκρατίας. Η κοινωνία της Σητείας εύκολα αφομοιώνει τους ξένους που θα ήθελαν να ενταχθούν σε αυτήν και τους παρέχει ένα περιβάλλον αυθεντικό και ασφαλές για τη διαβίωσή τους.

Εσωτερικοί χώροι

προσφέρουν ένα κομψό και άνετο περιβάλλον , μέσα σε μια πολυτέλεια αυθεντικά καλλιτεχνική. Η αίσθηση που αφήνει η διαμονή στα πολυτελή διαμερίσματα είναι αυτή ενός περιβάλλοντος που εμπνέει με τη μυθολογική γοητεία συνδυασμένη με τις πιο σύγχρονες ανέσεις.

Η διακόσμηση, τόσο των τοίχων όσο και των ορόφων, είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, με γύψινα περίτεχνα στοιχεία, κρυφούς φωτισμούς και ιδιαίτερες βαφές. Όλες οι βίλες διαθέτουν:

Ενεργειακά τζάκια Σύστημα ψύξης - θέρμανσης Χαμάμ Κεντρικό σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης Ασύρματο Internet Κάμερες ασφαλείας Θυροτηλεόραση Ηλιακούς συλλέκτες Υπόγειες δεξαμενές νερού Σύστημα αποσκλήρυνσης νερού

Η κάθε βίλα στον όροφο με ενεργειακό τζάκι,

Τα δωμάτια είναι εξαιρετικής θέας και οι τουαλέτες ιδιαίτερου σχεδιασμού και πολυτελών υλικών.

Στον ισόγειο χώρο της κάθε βίλας υπάρχει master υπνοδωμάτιο, σε στιλ σουίτας, με εξωτερικούς υπερπολυτελείς χειροποίητους νιπτήρες, επώνυμους χειροποίητους ιταλικούς καθρέπτες και ελεύθερες ανοικτές μπανιέρες με ιδιαίτερα στοιχεία νερού και φωτισμού με θέα στην πισίνα για κάποιες από αυτές. Επίσης, διαθέτει χαμάμ, χώρο γραφείου με θέα είτε στον κήπο είτε στην πισίνα, καθώς και δεύτερο χώρο καθιστικού. Το ισόγειο κάθε βίλας συνδέεται με τον όροφο με κλιμακοστάσιο ιδιαίτερου σχεδιασμού και ξεχωριστή πρόταση φωτισμού. Είναι δε, κατά το ήμισυ καλυμμένο με γυάλινη κεκλιμένη επιφάνεια.

Κάθε στούντιο είναι στυλιστικά όμοιο με την αντίστοιχη βίλα και διαθέτει τζάκι και τζακούζι τελευταίας τεχνολογίας με προσομοίωση θαλασσινού νερού και περιμετρικό φωτισμό. Μέρος της οροφής και τοίχων του στούντιο είναι φτιαγμένο από γυάλινες κεκλιμένες επιφάνειες που μπαίνουν μέσα στον κήπο.

Επιλέγοντας τις δε σημαίνει μονάχα ότι επιλέγει κανείς ένα διακεκριμένο μέρος διαμονής, αλλά ότι αναζητά ένα ξεχωριστό lifestyle, την ποιότητα σε κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση. Η ατμόσφαιρα χαρακτηρίζεται, εξάλλου, από κομψότητα και εκλεπτυσμένο γούστο, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και στην επίπλωση και τη διακόσμηση, η οποία συνταιριάζει απόλυτα με τα αξιοθέατα της περιοχής, κάνοντας τη διαμονή μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

Όσοι επιλέξουν θα νιώσουν τη θαλπωρή και τη ζεστασιά ενός δικού τους σπιτιού, συνδυασμένη με κομψότητα και πολυτέλεια, αλλά, κυρίως, την αίσθηση ότι αποτελούν κομμάτι ενός έργου τέχνης που ακουμπά στο παρελθόν και στο παρόν, μια αίσθηση μοναδική και ανεπανάληπτη.
Πώληση, Συγκρότημα Διαμερισμάτων, Μπάνια: 15, Εμβαδόν: 1000 τ.μ., Δωμάτια: 10, Έτος κατασκευής: 2007, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Κήπος, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 2000 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α+, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2015, Εμβαδό Μπαλκονιών: 20, Απόσταση απο θάλασσα: 700, Μηνιαία κοινόχρηστα: 1
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
321789 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.000 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 4.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή