Duplex 275 τμ, Αγία Μαρίνα, Κορωπί

Κορωπί
  • € 700.000
  • 5+
  • 275
  • 3+
Περιγραφή
Property Description

Μία μοναδική αμφιθεατρική μεζονέτα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, με υπέροχη θέα, μόλις 800 μ. από την ακτογραμμή, θα προφέρει στο νέο της ιδιοκτήτη κυριολεκτικά ένα ορθάνοιχτο παράθυρο στη θάλασσα!

Η μεζονέτα, συνολικού εμβαδού 275 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο 381 τ.μ. και εκτείνεται σε 4 επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο, εξωτερικά συναντάμε μία πισίνα υπερχείλισης και ένα υπέροχο deck με εξωτερική τραπεζαρία, χώρο ιδανικό για συναθροίσεις με θέα στη θάλασσα και τον ανοιχτό ορίζοντα. Προχωρώντας εσωτερικά, υπάρχει το καθημερινό σαλόνι, με ανοιχτή κουζίνα και ένα wc, καθώς και αποθηκευτικός χώρος. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το βασικό σαλόνι και η τραπεζαρία, καθώς και δεύτερη ανοιχτή κουζίνα και άλλο ένα wc. Και το πρώτο και το δεύτερο επίπεδο διαθέτουν χωριστές εισόδους, προσφέροντας αυτονομία στους ορόφους. Ανεβαίνοντας στο τρίτο επίπεδο, συναντάμε δύο υπνοδωμάτια με υπέροχη θέα στη θάλασσα και ένα μπάνιο, ενώ υπάρχει και ένας τρίτος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως τρίτο υπνοδωμάτιο, είτε ως γκαρνταρόμπα, είτε ως γραφείο. Από αυτό το χώρο η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο τέταρτο επίπεδο-σοφίτα, όπου βρίσκεται άλλο ένα υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του και μία βεράντα με θέα που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα! Το ακίνητο θερμαίνεται με πετρέλαιο, είναι πλήρως κλιματιζόμενο, ενώ διαθέτει και κλειστό γκαράζ με δύο θέσεις πάρκινγκ.
Επίσης υπάρχει ασανσέρ που συνδέει το επίπεδο του γκαράζ με το ισόγειο, με μελέτη και δυνατότητα επέκτασης σε όλα τα επίπεδα.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Location Description

Τοποθεσία: Το Κορωπί απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο και 16 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην ανατολική πλευρά του βουνού Υμηττός.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κορωπί περιβάλλεται από ελαιώνες, αμπελώνες, φυτείες σύκων και προσφέρει μια αίσθηση ζωής στην εξοχή αλλά πολύ κοντά στην πόλη. Η περιοχή, είναι γνωστή ως Μεσόγεια και πολύ κοντά βρίσκονται αρχαία κατοικίες καθώς και το εκπληκτικό μουσείο Βορρέ. Επίσης, βρίσκεται πολύ κοντά στα παραθαλάσσια προάστια του Πόρτο Ράφτη και της Βάρκιζας καθώς και στο μεγάλο ιππικό κέντρο του Μαρκόπουλου.
Προσβασιμότητα: Ο σταθμός του τρένου Κορωπί εξυπηρετείται από το μετρό της Αθήνας καθώς από τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και αυτό το καθιστά εύκολα προσβάσιμο στο κέντρο της Αθήνας.
Επενδυτική δυναμική: Περιοχή με νέα υποδομή που ενδέχεται να προκαλέσει επενδυτικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RPO8 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
275 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή