Ρετιρέ Ποδηλατόδρομος ΠΕΟ Ρεθύμνου, Ρέθυμνο 74132, Κέντρο, Ρέθυμνο

ΡέθυμνοΠοδηλατόδρομος ΠΕΟ Ρεθύμνου, Ρέθυμνο 74132
  • € 480.000
  • 5
  • 175
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Εξαιρετικό ρετιρέ 175 τ.μ. στο κέντρο του Ρεθύμνου με εκπληκτική θέα στο κάστρο της Φορτέτσας, το πιο σημαντικό τοπόσημο της ιστορικής πόλης του Ρεθύμνου κι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα βενετσιάνικα κάστρα (με ανατολίτικες πινελιές) της χώρας. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές με βορειοδυτικό προσανατολισμό και προσφέρει άνετους χώρους για όλους τους ενοίκους του. Διαθέτει τέσσερις άνετες κρεβατοκάμαρες ενώ η μάστερ έχει το δικό της μπάνιο. Το σαλόνι διαθέτει τζάκι κι έχει μαρμάρινο δάπεδο. Η κατάσταση του ακινήτου είναι πολύ καλή και δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη εργασία.

Το γεγονός οτι είναι διαμπερές και διαθέτει μπαλκόνι σε κάθε δωμάτιο, επιτρέπει στο φυσικό φως να λούζει το ακίνητο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ ο προσανατολισμός του το διατηρεί δροσερό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ιδιαίτερα άνετη κεντρική βεράντα χαρίζει μαγευτική θέα προς το κάστρο και τη θάλασσα και υπόσχεται όμορφα ηλιοβασιλέματα.

Το διαμέρισμα, δεδομένης της τοποθεσίας του, προσφέρει πρακτικότητα καθώς είναι κοντά σε όλες τις υπηρεσίες, σε σούπερ μάρκετ, στάσεις λεωφορείου και καταστήματα, ενώ αν θελήσει κανείς βρίσκεται στην τεράστια αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου περπατώντας λιγότερο από πέντε λεπτά. Λίγο περισσότερο θα χρειαστεί να περπατήσει για να βρεθεί στην καρδιά της πανέμορφης Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου με τα υπέροχα σοκάκια και τις βενετο-οθωμανικές αναφορές.

Την ατελείωτη λίστα με τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου ακινήτου συμπληρώνουν η -χρησιμότατη- θέση πάρκινγκ και η αποθήκη.

Παρά το γεγονός ότι το ακίνητο είναι εξαιρετικό για να μείνει κανείς, δεν πρέπει να παραγνωριστεί η δυνατότητα που έχει ένας επενδυτής να το χωρίσει σε μικρότερα διαμερίσματα ούτως ώστε να αυξήσει την επενδυτική του αξία και ετήσια απόδοση.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4934687 - 10/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή