Duplex 313 τμ, Δράκεια, Αγριά

Αγριά
  • € 580.000
  • 313
  • Όχι
Περιγραφή
Πήλιο , Αγριά (Δράκεια). Πωλείται μοναδικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής αρχοντικό 2 επιπέδων ισόγειο και όροφος συνολικού εμβαδου 163 τ.μ το κυρίως σπίτι, 110 τ.μ το παράσπιτο( πετρόκτιστη κατοικία) και 40 τ.μ αποθήκη σε οικοπεδο 1, 5 στρ. Το αρχοντικό βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στο δάσος και μόλις σε απόσταση 5 λεπτών απο την πλατεία του όμορφου χωριού. Περιστοιχισμένο από ψηλά πλατάνια,μηλιές,κερασιές και αχλαδιές. Το αρχοντικό αποτελείται απο δύο οροφους. Στο ισόγειο υπάρχουν, ο χώρος υποδοχής και η τραπεζαρία του σπιτιου, μια μεγάλη και μια μικρή κρεββατοκάμαρα με διπλά κρεββατια, μπάνιο, αποθήκη και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Στον επάνω όροφο υπάρχουν τρεις υπέροχες κρεββατοκάμαρες, ένα μεγάλο καθηστικό και ενα μπάνιο.

Δίπλα στο αρχοντικό και μέσα στο οικόπεδο βρίσκεται και το παράσπιτο (πετρόκτιστη κατοικία) του αρχοντικό όμορφα διαμορφομένο για να φιλοξενει μέχρι και εξι ατομα. Αποτελείται απο δύο μεγάλους χώρους όπου ο καθένας από αυτούς έχει ένα μεγάλο διπλό κρεββατι, και έναν καναπέ που κοιμίζει ένα ακόμα άτομο, και το δικό του μπάνιο με ντουσιερα. Στον κοινόχρηστο χώρο του παράσπιτου υπάρχει ενα κουζινάκι και τραπέζι με καρέκλες. Κάτω απο το σπίτι υπάρχει και αποθηκη.

Αριστερά απο το αρχοντικό υπάρχει εξωτερική κουζίνα με ψησταρια, χτιστό φούρνο, νεροχύτη και μεγάλη πέργκολα αλλά και δυο αποθήκες/βοηθητικοί χώροι. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 18 χιλ από τον Βόλο, 8,5 χιλ από το χιονοδρομικό κέντρο καθώς και από την θάλασσα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή αγοράς μιας και έχει χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
261009-158 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
313 m²
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 580.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή