Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 250.000
  • 4.152
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023
Περιγραφή
Yπέροχο οικόπεδο 4152 m2 μόλις 3,5 χλμ. έξω από την πόλη του Αγίου Νικολάου, στο δρόμο προς το γνωστό τουριστικό θέρετρο της Ελούντας (5,5 χλμ.).

Διαθέτει την πολεοδομική άδεια για μια μεγάλη βίλα ή βίλες μέχρι 202 m2, χτισμένες σε έναν ή δύο ορόφους, συν υπόγειο.
Aπομένει άφθονος χώρος για την κατασκευή πισίνας (-ων), βεραντών, χώρων στάθμευσης, κήπου κ.λπ.
Το σπίτι (ή τα σπίτια) που θα χτιστεί εδώ θα έχει μερικές από τις πιο εκπληκτικές θέες της περιοχής, καθώς από εδώ φαίνονται καθαρά η πόλη του Αγίου Νικολάου, τα νησιά των Αγίων Πάντων και το μεγαλύτερο μέρος του κόλπου του Μιραμπέλλου.

Η πρόσβαση σε αυτό το οικοδομικό τεμάχιο είναι άριστη, καθώς συνδέεται με τον κεντρικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
Υπάρχουν γραμμές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος έτοιμες να συνδεθούν, ακριβώς δίπλα στο οικόπεδο.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 40 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Γεωγραφικά η πόλη είναι καλά προστατευμένη από ισχυρούς ανέμους επιτρέποντας θαλάσσια σπορ και κολύμπι σχεδόν όλο το χρόνο.

Αν και ο Άγιος Νικόλαος έχει πληθυσμό λιγότερο από 20.000 κατοίκους, διαθέτει αρκετές τράπεζες, σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους, γιατρούς, ένα σύγχρονο νοσοκομείο υψηλών προδιαγραφών, δημόσια πισίνα και γήπεδα τένις, μαρίνα σκαφών αναψυχής, λιμάνι, κινηματογράφο, θέατρο, γυμναστήρια, γήπεδο γκολφ 9 οπών, σχολεία από νηπιαγωγεία μέχρι 6τάξιο λύκειο και γενικά όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε να βρείτε σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PLAG4
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.152 m²
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή