Γκαρσονιέρα καλαμιτσα καβαλα, Κέντρο, Καβάλα

ΚαβάλαΚΑΛΑΜΙΤΣΑ ΚΑΒΑΛΑ
  • € 350/μήνα
  • 2
  • 50
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Ενοικιάζεται ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Γκαρσονιέρα 50τ.μ. στην Καλαμίτσα Καβάλας. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Είναι βαμμένη με κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας και κλιματισμό για θέρμανση και ψύξη. Είναι ιδανική για φοιτητές ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα στην τιμή περιλαμβάνετε το νερό και το ίντερνετ.

 

Τιμή 350€ | Κωδικός Ακινήτου: #2225

 


Η Εταιρία ΑΧΙΑ REAL ESTATE εδρεύει στην ΚΑΒΑΛΑ Μητροπόλεως & Βενιζέλου γωνία και Ν. ΠΕΡΑΜΟ στην οδό ΝΙΚΗΣ & ΙΑΤΡΟΥ ΑΣΛΑΝΗ.
H εταιρία AXIA REAL ESTATE στηρίζεται σε τρεις πολύ απλές και στέρεες αρχές: Στην 20ετή εμπειρία , στην διαφάνεια και στην ομαδικότητα. Τα στελέχη που συστρατεύτηκαν από την αγορά του real estate, αλλά και από διάφορους άλλους επαγγελματικούς κλάδους, συντονίστηκαν σε αυτές τις αρχές, για να συντελέσουν στη δημιουργία της μεγαλύτερης δημιουργικής και δραστήριας κτηματομεσιτικής ομάδας με υποδειγματική εξυπηρέτηση και αξιοζήλευτα αποτελέσματα.

Για την καλύτερη προώθηση των ακινήτων διαθέτουμε συνεργασίες με ανάλογα γραφεία σε 6 χώρες. ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ
Η δραστηριότητά μας είναι επεκτείνεται σε όλες τις περιοχές του Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ και διαθέτει  επιλεγμένα ακίνητα .
Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό ακινήτων όπως επίσης και όλους του τύπους αυτών, από κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά , οικόπεδα , αγροτεμάχια και αναλαμβάνουμε την αγοραπωλησία και μίσθωση ακινήτων.

Η φιλοσοφία του γραφείου μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, είτε αυτός είναι αγοραστής είτε πωλητής, σεβασμό στις επιλογές του και αξιοποίηση του ακινήτου ή των μετρητών που διαθέτει, με εχεμύθεια και προ παντός ειλικρίνεια.

Με ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και με σκοπό την ταχεία και άριστη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται προσπαθούμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :      +3025940-23903,            axia-realestate.gr,          axia.akinita@gmail.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2225
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή