Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κεφαλονιά
  • € 1.000.000
  • 5+
  • 2.907
  • 3+
Περιγραφή
Στην όμορφη Κεφαλονιά και σε κτήμα εμβαδού 2910τμ στο χωριό Πλατιές συγκρότημα κατοικιών αποτελούμενη από τρείς βίλες που
κατασκευάστηκαν στα μέσα του 2011. Κτησμένες πάνω σε πλαγιά και με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Είναι διώροφες με κεντρική θέρμανση και full air condition.
Οι δύο βίλες είναι εμβαδού 98,50τμ και 99,50τμ αντίστοιχα και έχουν η κάθε μία τη δική της πισίνα διαστάσεων 4*7 μέτρα.
στο ισόγειο υπάρχει τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι κουζίνα και wc.
Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και δύο πλήρη μπάνια το ένα εκ των οποίων είναι en suite με ντουζιέρα υδρομασάζ και το δεύτερο μπάνιο είναι με μπανιέρα υδρομασάζ.
Η τρίτη βίλα είναι εμβαδού 170τμ, χωρίς πισίνα αλλά με χώρο για να φτιαχτεί αν κάποιος θέλει. Στον κάθε όροφο υπάρχουν από δύο υπνοδωμάτια και από ένα πλήρες μπάνιο με υδρομασάζ καθώς και τραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι και κουζίνα.
Πώληση, Συγκρότημα Διαμερισμάτων, Μπάνια: 6, WC: 3, Εμβαδόν: 2907 τ.μ., Δωμάτια: 6, Έτος κατασκευής: 2011, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Playroom, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Ανακαινισμένο, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Μεσημβρινός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 1
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
396572 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
2.907 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή