Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 287.000
  • 4.658
Περιγραφή
Ένα όμορφο, υπερυψωμένο οικόπεδο που απολαμβάνει την πιο μαγευτική θέα στον κόλπο της Ελούντας, το χωριό Ελούντα, το νησί Κολοκύθα και το κρητικό πέλαγος.

Διαθέτει άδεια οικοδομής για σπίτι ή σπίτια συνολικής επιφάνειας έως 211 τ.μ., σε έναν ή δύο ορόφους, συν υπόγειο και σοφίτα. Αρκετός χώρος θα έμενε για την κατασκευή πισίνας, βεράντας, πέργκολας, κήπου, χώρων στάθμευσης κ.λπ.

Έχει πολύ καλή οδική πρόσβαση (ασφαλτοστρωμένος δρόμος) και οι υπηρεσίες όπως ρεύμα, νερό και τηλεφωνικές γραμμές με ευρυζωνικό internet βρίσκονται ακριβώς δίπλα.

Το ελίτ τουριστικό θέρετρο της Ελούντας με την ωραία οργανωμένη αμμώδη παραλία της απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το οικόπεδο.
Ο Άγιος Νικόλαος, η πρωτεύουσα της επαρχίας, απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Μόνο 50 λεπτά οδήγησης από το διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης".

Η Ελούντα ήταν μια μικρή ψαροχώρια στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στο νησί της Κρήτης. Αν και η αλιεία εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής σε αυτή την πολύ γραφική περιοχή, ο τουρισμός έχει αναλάβει την κύρια βιομηχανία της Ελούντας. Αποτελεί μέρος του δήμου Αγίου Νικολάου. Είναι δημοφιλής στους Ευρωπαίους τουρίστες και διαθέτει πολλά ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων αρκετών 5*ξενοδοχείων. Η Ελούντα είναι επίσης η πλησιέστερη μεγάλη πόλη στην πρώην αποικία λεπρών της Σπιναλόγκας. Η πόλη απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον Άγιο Νικόλαο και το χωριό Πλάκα (Λασίθι).

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 40 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PLEL55 - 11/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.658 m²
Έξοδα
τιμή
€ 287.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή