Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 530.000
  • 6.225
Περιγραφή
Αυτό το οικοδομήσιμο οικόπεδο βρίσκεται πολύ κοντά στο μικρό ψαροχώρι της Πλάκας, στην Ελούντα, στο δρόμο από την Πλάκα προς τον Βρούχα.
Το οικόπεδο προσφέρει ωραία θέα στη θάλασσα και στο ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας.

Η περιοχή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές στην Ελλάδα εν μέρει λόγω του best seller "Το νησί" της Victoria Hislop και κυρίως λόγω της μοναδικής ομορφιάς και του χαρακτήρα της.

Το οικόπεδο έχει έκταση 6225 τ.μ. και είναι δυνατή η ανέγερση κατοικίας ή κατοικιών έως 242 τ.μ. συν υπόγειο καθώς και πισίνα(ες), βεράντες, κήπους, χώρους στάθμευσης κ.λπ.

Το οικόπεδο έχει άριστη οδική πρόσβαση, καθώς τόσο η κάτω όσο και η πάνω πλευρά του συνορεύουν με τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί από την Πλάκα στον Βρούχα.
Το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό και οι τηλεφωνικές γραμμές με ευρυζωνικό internet βρίσκονται ακριβώς επί τόπου.

Η Ελούντα απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Πλάκα.
Η πόλη του Αγίου Νικολάου, που είναι η πρωτεύουσα της περιοχής, απέχει περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το οικόπεδο.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει περίπου 1 ώρα οδήγησης από εδώ.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 45 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Γεωγραφικά η πόλη είναι καλά προστατευμένη από τους ισχυρούς ανέμους επιτρέποντας θαλάσσια σπορ και κολύμπι σχεδόν όλο το χρόνο.

Αν και ο Άγιος Νικόλαος έχει πληθυσμό λιγότερο από 20.000 κατοίκους, διαθέτει αρκετές τράπεζες, σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους, γιατρούς, ένα σύγχρονο νοσοκομείο υψηλών προδιαγραφών, δημόσια πισίνα και γήπεδο τένις
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PLPLA12 - 11/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.225 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 530.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή