• € 690.000
  • 4.256
Περιγραφή
Οικοδομήσιμο οικόπεδο 4256 τ.μ., σε όμορφη θέση μόλις 200μ. από την οργανωμένη αμμώδη παραλία της "Αμμουδάρας", λιγότερο από 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη του Αγίου Νικολάου, Κρήτη.

Από την υπερυψωμένη θέση του στην πλαγιά ενός λόφου, το οικόπεδο απολαμβάνει θέα στη θάλασσα, την παραλία που βρίσκεται από κάτω και τα βουνά.

Διαθέτει την πολεοδομική άδεια για μεμονωμένες κατοικίες / βίλες συνολικού εμβαδού έως 800 m2, χτισμένες είτε σε έναν είτε σε δύο ορόφους, συν υπόγειο και σοφίτα. Άφθονος χώρος θα μπορούσε να παραμείνει για την κατασκευή πισίνας (-ων), βεράντες, πέργκολες, χώρο στάθμευσης, κήπο, κλπ.

Είναι δυνατόν να εκδοθεί άδεια τουριστικής ανάπτυξης για το οικόπεδο αυτό, οπότε μπορεί να κατασκευαστεί ξενοδοχείο ή συγκρότημα παραθεριστικών διαμερισμάτων μέχρι 2050 m2.

Το οικόπεδο έχει εύκολη οδική πρόσβαση και υπάρχουν ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και τηλεφωνικές γραμμές με ευρυζωνικό internet.

Η οργανωμένη αμμώδης παραλία της Αμμουδάρας απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από το οικόπεδο.
Υπάρχουν αρκετά ωραία εστιατόρια και καφετέριες στην Αμμουδάρα.
Ο Άγιος Νικόλαος, η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου, απέχει περίπου 3 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από εδώ.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 40 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PLAG120 - 11/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.256 m²
Έξοδα
τιμή
€ 690.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή