Τεσσάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Πλατεία Βάθης, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 200.000
  • 4
  • 135
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Καλωσήρθατε σε αυτό το όμορφο διαμέρισμα στην πλατεία Βικτωρίας, κοντά στην Μάρνης, απέναντι από το αρχαιολογικό Μουσείο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας πολύ περιποιημένης πολυκατοικίας και αποτελείται από 4 χώρους. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πλήρως το 2018 και αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως γραφείο, αλλά είναι κατάλληλο για χρήση κατοικιών βραχυχρόνιας μίσθωσης, καθώς στο κτίριο λειτουργούν ήδη διαμερίσματα στην Airbnb.
Η περιοχή έχει μεγάλη ζήτηση, αφού βρίσκεται κοντά σε μέσα μεταφοράς που εξυπηρετούν επαγγελματίες αλλά και τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη. Η πολυκατοικία είναι ήδη γνωστή για τη λειτουργία των διαμερισμάτων της στην Airbnb, κάτι που καθιστά αυτό το διαμέρισμα ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως. Οι εσωτερικοί χώροι είναι λειτουργικοί και ευρύχωροι, δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον για τους κατοίκους. Το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια ευχάριστη διαμονή.
Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική για τους επαγγελματίες που θέλουν να είναι κοντά στο κέντρο της πόλης, καθώς και για τους τουρίστες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα αξιοθέατα και τα μουσεία της περιοχής. Η πλατεία Βικτωρία προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό, ψώνια και ψυχαγωγία, ενώ οι γύρω περιοχές προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για εξορμήσεις και αναψυχή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6095 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή