Ρετιρέ Βούλα, Πηγαδάκια, Βούλα

ΒούλαΒούλα
  • € 1.400.000
  • 5
  • 160
  • 3
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024
Περιγραφή
Το διαμέρισμα, που βρίσκεται μεταξύ Βούλας και Βουλιαγμένης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, προσφέρει μια προνομιακή τοποθεσία με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και βολική εγγύτητα σε δημοφιλείς παραλίες και μαγαζία.

Με συνολικό εμβαδόν 159,66 m² και ενεργειακή κλάση Α+, αυτό το σύγχρονο αρχιτεκτονικό αριστούργημα στοχεύει να ικανοποιήσει τόσο τις αισθητικές όσο και τις λειτουργικές ανάγκες. Η ρετιρέ μεζονέτα συνδυάζει την κατασκευή υψηλής ποιότητας με τη γοητεία ενός roof garden, ενός τζακούζι και πολλών ακόμη πολυτελών στοιχείων κατοικιών, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική εμπειρία διαμονής.

Το διαμέρισμα διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και 3 μπάνια, εξασφαλίζοντας άπλετο χώρο και ιδιωτικότητα για τους κατοίκους. Επιπλέον, το δεύτερο σαλόνι στον 4 όροφο μπορεί να χρησιμεύσει ως playroom παρέχοντας ευελιξία και επιλογές ψυχαγωγίας για την οικογένεια.
Το διαμέρισμα διαθέτει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το βουνό, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαμβάνουν το μαγευτικό τοπίο από την άνεση του σπιτιού τους.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα που διαθέτουν εξαιρετική μόνωση και ενεργειακή απόδοση.
Για βέλτιστη άνεση, η μεζονέτα προσφέρει ενδοδαπέδια θέρμανση και συστήματα fan-coil για ψύξη. Τα δάπεδα από δρύινο ημίψηλο προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας, ενώ οι πόρτες ασφαλείας εξασφαλίζουν την ηρεμία των ενοίκων. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ένα κορυφαίο σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης με αντλία θερμότητας, που επιτρέπει τον αποτελεσματικό έλεγχο του κλίματος.

Συνολικά, το διαμέρισμα αποτελεί έναν πολυτελή και άρτια εξοπλισμένο χώρο με υψηλής ποιότητας τελειώματα, εκπληκτική θέα και προσεγμένες ανέσεις, παρέχοντας στους κατοίκους έναν πραγματικά εξαιρετικό και άνετο τρόπο ζωής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
759006
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.400.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή