Δυάρι Επ. Οδός 9-Καστοριάς-Νεστορίου, Μεσοποταμιά, Αλιάκμωνας

ΑλιάκμωναςΕπ. Οδός 9-Καστοριάς-Νεστορίου
  • € 100.000
  • 3
  • 95
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Πρόκειται για 1 διαμέρισμα των 95 τ.μ. με μπαλκόνια. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο 1ο όροφο.

Το χωριό Κολοκυνθού στην Καστοριά προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα για τους κατοίκους του. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

Φυσική Ομορφιά: Η Κολοκυνθού βρίσκεται σε μια περιοχή με υπέροχα φυσικά τοπία. Η καταπράσινη φύση, τα βουνά και η λίμνη της Καστοριάς η οποία είναι στα 7 περίπου χλμ, προσφέρουν μια εκπληκτική θέα και ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ποδηλασία και αλιεία.

Ήρεμη Ζωή: Η Κολοκυνθού είναι ένα μικρό χωριό, οπότε η ζωή εκεί είναι πιο ήρεμη και αργή σε σχέση με τις πόλεις. Αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό για όσους αναζητούν μια ήρεμη και ήσυχη καθημερινότητα.

Κοινότητα: Οι μικρές κοινότητες, όπως αυτή της Κολοκυνθούς, προσφέρουν ένα αίσθημα κοινότητας και αλληλεγγύης. Οι κάτοικοι συνήθως γνωρίζονται μεταξύ τους και συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις της περιοχής.

Ποιότητα Ζωής: Η ζωή σε ένα μικρό χωριό μπορεί να προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαμβάνουν την αγροτική ατμόσφαιρα, τον καθαρό αέρα και την ευκολία πρόσβασης σε φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Παραδόσεις και Πολιτισμός: Η ζωή σε ένα χωριό συχνά προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε και να εμβαθύνετε στις τοπικές παραδόσεις και τον πολιτισμό. Οι κάτοικοι μπορούν να συμμετέχουν σε τοπικές εορτές, γιορτές και παραδόσεις, ενώ μπορούν επίσης να απολαύσουν την παραδοσιακή κουζίνα και την τοπική τέχνη.

Επίσης ένας φοιτητής σε Πανεπιστήμιο της Καστοριάς εύκολα θα μπορούσε να μετακινείται είτε με τα μέσα συγκοινωνίας είτε με Ι.Χ. μια και η απόσταση είναι περίπου 7 χλμ.

Πρόσφατα τοποθετήθηκαν γερμανικά κουφώματα (παράθυρα - παντζούρια) αλουμινίου και ατομικό καλοριφέρ πετρελαίου.

Εκτιμάται ότι τo υπόψη διαμέρισμα μπορεί να αξιοποιηθεί και για AIRBNB δεδομένης της τουριστικής κίνησης της πόλης της Καστοριάς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4953381 - 15/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης