Δυάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Μεταμόρφωση Βύρωνα, Βύρωνας

Βύρωνας
  • € 240.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα, 100 τ.μ., δευτέρου ορόφου, χωρίς έπιπλα, στην περιοχή του Βύρωνα.

Ένα σπίτι διαμπερές, με απεριόριστο φως καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι ενιαίο με τραπεζαρία, μία ευρύχωρη κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα WC και δύο μπαλκόνια (6.τ.μ).

Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, τέντες μπροστινές και πλαϊνές και στα δύο μπαλκόνια, ένα τζάκι που δημιουργεί κυριολεκτικά και μεταφορικά μία ζεστή ατμόσφαιρα και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η θέρμανση είναι κεντρική πετρελαίου και η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι υπό έκδοση. Οι ντουλάπες στις κρεβατοκάμαρες είναι καινούριες, ξύλινες, συρόμενες, ενώ διατίθενται και δύο πατάρια. Ο φωτισμός είναι εντοιχισμένος στο ταβάνι, προσθέτοντας καλαισθησία και μια πιο σύγχρονη πνοή στον χώρο.

Η κουζίνα είναι αρκετά ευρύχωρη, με πληθώρα αποθηκευτικού χώρου και είναι πλήρως εξοπλισμένη με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές - ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο πιάτων -.

Το μεγάλο, μπροστινό μπαλκόνι έχει έξοδο και από το σαλόνι και από τα δύο υπνοδωμάτια, με απεριόριστη θέα, καθώς η περιοχή αποτελείται από χαμηλές διώροφες πολυκατοικίες.

Η τοποθεσία είναι ιδανική! Στην ευρύτερη γειτονιά υπάρχουν 5 αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ποικιλία εστιατορίων και bar για όλα τα γούστα, φαρμακεία, σχολή οδηγών, παιδική χαρά και κέντρο δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Η αγορά του Βύρωνα απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια, όπως και το θέατρο βράχων. Η γειτονιά είναι ήσυχη, με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο αισθητικό δάσος του Υμηττού και με αστική συγκοινωνία.

Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί την πλέον κατάλληλη ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα, σε ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον, το οποίο θα νιώσετε σπίτι σας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ενδείκνυται, τόσο για οικογένειες, όσο και για νέα ζευγάρια ή φοιτητές, ενώ πληροί και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τουριστική εκμετάλλευση.

*Η ακριβής τοποθεσία θα δίνεται κατά τη συνάντηση για την επίσκεψη του ακινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 7561651 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.kareklas-kareklas.com.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
FAT8 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή