Μονοκατοικία βίλα Μηνιές, Greece, Αργοστόλι, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΜηνιές, Greece
  • € 310.000
  • 5+
  • 152
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1314 - Κεφαλονιά Αργοστόλι Μηνιές ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 152 τ.μ. σε οικόπεδο 272 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2013 και διαθέτει θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα απόσταση από πόλη 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 2000 μέτρα - Τιμή: 310.000 € (Κωδικός γραφείου ΜΗΝΙΕΣ-MHNIES ) Μοναδικής αισθητικής βίλα απαρτιζόμενη από τρία επίπεδα. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στον κάτω όροφο όπου διατίθενται δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο. Το συνολικό εμβαδόν του υπογείου είναι 51,975 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο και έχει εμβαδόν 51,975 τ.μ. Τέλος, ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό, μπάνιο. Ο τελευταίος όροφος έχει εμβαδόν 48,475 τ.μ. Ολόκληρη η βίλα είναι συνολικά 152,425 τ.μ. Ευρύχωροι χώροι με μπαλκόνια και άνετη βεράντα δίπλα από την πισίνα. Ένας ατμοσφαιρικός χώρος με όλες τις ανέσεις και σε πολύ προσιτή τιμή. Η βίλα προσφέρει μπαλκόνι και θέα στο βουνό. Προσφέρει επίσης ιδιωτική πισίνα και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Η κλιματιζόμενη βίλα αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και βραστήρα και 3 μπάνια με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Παρέχονται πετσέτες και κλινοσκεπάσματα.
Στον κάτω όροφο έχουμε 2 κρεβατοκάμαρες , μια με ένα διπλό κρεβάτι και μια με 2 διπλά κρεβάτια, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και ένα πολυκούζινο. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ξεχωριστή είσοδος από εξωτερικά που συνδέει την πισίνα αλλά και τον υπαίθριο χώρο του bbq. Στον επόμενο όροφο έχουμε την κύρια είσοδο του σπιτιού. Εδώ υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα ,κουζίνα εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα καθώς και πλυντήριο πιάτων, τέλος έχουμε ένα καθιστικό. Συνεχίζοντας προς τα επάνω στον τελευταίο όροφο βρίσκουμε 2 υπνοδωμάτια με ένα διπλό κρεβάτι στον κάθε όροφο και ένα μπάνιο όπου διαθέτει και πλυντήριο ρούχων.

Εξωτερικά υπάρχει πάρκινγκ για 2 αυτοκίνητα στον χώρο του σπιτιού όπου κλείνει με συρόμενη πόρτα.

Το οικόπεδο έχει συνολικό εμβαδόν 538, 63 τμ.

Το χωριό ονομάζεται Μηνιές και βρίσκεται στην διαδρομή που συνδέει το Αργοστόλι με το αεροδρόμιο μέσω Λάσσης. Η απόσταση από την πρωτεύουσα είναι 6χλμ, 2 χλμ από το αεροδρόμιο και 1χλμ από την Λάσση. Σε απόσταση 5 λεπτών θα βρεθείτε στην παραλία Μηνιές, Μεγάλη Άμμο, Πλατύ Γιαλό, Μακρύ Γιαλό με το διάσημο costa costa beach bar κλπ.

Στα 500μ θα βρείτε σουπερ μάρκετ και εστιατόριο.

Το χωριό βρίσκεται σε έναν καταπράσινο λόφο περιτριγυρισμένο από ελαιώνες και γραφικά παραδοσιακά σπίτια και έχει θέα στην θάλασσα νοτιοδυτικά του νησιού.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1314 - 14/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
152 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή