Μονοκατοικία βίλα 369 τμ, Ταγαράδες, Θέρμη

Θέρμη
  • € 530.000
  • 5
  • 369
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Στην ήσυχη και εύκολα προσβάσιμη περιοχή του Νέου Ρυσίου (Αρετσιώτικα) και σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Μακεδονία, αναπτύσσεται αυτή η υπέροχη κατοικία μέσα σε έναν ελαιώνα.
Χτισμένη το 2000, η κατοικία εξαιρετικής αισθητικής συνδυάζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με την άνεση που εκτείνεται σε έναν καταπράσινο κήπο περίπου 3000 τ.μ. Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, μια τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 4 άνετα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master με ιδιωτικό μπάνιο, 1 μπάνιο και 1 τουαλέτα επισκεπτών, πλυντήριο και πολλούς βοηθητικούς αποθηκευτικούς χώρους.
Επιπλέον χαρακτηριστικά: ενδοδαπέδια θέρμανση, μονάδες κλιματισμού, σύστημα συναγερμού, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και εσωτερικό γκαράζ για 4 αυτοκίνητα.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με τον ήλιο να το λούζει όλες τις ώρες της ημέρας. Ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος με πέργκολα και bbq είναι ένα μοναδικό σημείο για οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις. Έλατα, πεύκα, ελαιόδεντρα και άλλα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά περιβάλλουν την κατοικία δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον αναψυχής και χαλάρωσης με ανεμπόδιστη θέα στον Χορτιάτη.
20 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και περίπου 40 χλμ. από τις όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής, αυτή η εξαιρετική κατοικία είναι άμεσα διαθέσιμη.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Καρδία βρίσκεται 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: H περιοχή έχει έντονη οικιστική ανάπτυξη ενώ εκεί κυριαρχεί η γεωργική δραστηριότητα. Η Καρδία αποτελεί την ιδανική περιοχή για τους κατοίκους που αναζητούν διέξοδο από το αστικό κέντρο και τους έντονους ρυθμούς ζωής και ψάχνουν μόνιμη κατοικία σε μία περιοχή με πράσινο.
Η περιοχή βρίσκεται 8 χιλιόμετρα από τη θάλασσα της Περαίας και 40 χιλιόμετρα από τις όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής προσφέροντας στους κατοίκους της αρκετές επιλογές για την περίοδο του καλοκαιριού.
Προσβασιμότητα: Η Καρδία βρίσκεται μόλις 10 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από δύο γραμμές του ΟΑΣΘ.
Επενδυτική Δύναμη: Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02SS73
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
369 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 530.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή