Μονοκατοικία βίλα 375 τμ, Κέντρο, Σπέτσες

Σπέτσες
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 375
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Χτισμένο το 2006, σε οικόπεδο 3000m2, αυτό το κτήμα αποτελείται από 3 αυτόνομες βίλες 135 m2, 65 m2 και 175 m2 . Συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού με σύγχρονα στοιχεία σε ένα κομψό στυλ , με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια , δημιουργώντας ένα μείγμα αριστοκρατικής εμφάνισης και χαλαρής ατμόσφαιρας.
Το κτήμα βρίσκεται εκτός του σχεδίου πόλης των Σπετσών αλλά πολύ κοντά ( λιγότερο από ένα χιλιόμετρο μακριά ) από το κεντρικό λιμάνι, την Ντάπια και το Παλιό Λιμάνι ( Palio Limani ), το κέντρο της καλοκαιρινής κοινωνικής σκηνής.
Χτισμένο σε ένα μικρό λόφο, το ακίνητο επιτρέπει ανεμπόδιστη , εκπληκτική θέα , προσφέροντας ταυτόχρονα απόλυτη ιδιωτικότητα και απόλυτη ηρεμία.
Το ακίνητο περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους χώρους , γκαζόν , έναν ανθόκηπο προστατευμένο κάτω από ελιές , πεύκα και εσπεριδοειδή και μια πολύ μεγάλη πισίνα. Πέργκολες και κιόσκια προσφέρουν πολλές επιλογές για χαλάρωση και καθιστικό , αξιοποιώντας στο έπακρο αυτόν τον σπάνιο κήπο.
Οι τρεις πολυτελείς βίλες είναι 135m2, 65m2 και 175m2. Είναι πλήρως επιπλωμένες και όμορφα διακοσμημένες σε απαλά καλοκαιρινά χρώματα.
Βίλα 135m2: Μέχρι 6 άτομα / 3 υπνοδωμάτια
Αποτελείται από ένα καθιστικό και τραπεζαρία με τζάκι, μια δρύινη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ( ανοιχτό σχέδιο), ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια , δύο μπάνια με ντους.
Εξωτερικός χώρος για 8 άτομα και μεγάλες βεράντες με ανεμπόδιστη , πανοραμική θέα.
Βίλα 65 m2: Μέχρι 3 άτομα/ 1 υπνοδωμάτιο
Αποτελείται από ένα καθιστικό με τζάκι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα από ξύλο δρυός, ένα υπνοδωμάτιο με χτιστό κρεβάτι ,έναν μονό καναπέ-κρεβάτι και δύο μπάνια με ντους.
Μια εξωτερική τραπεζαρία για 6 άτομα , μια σκεπαστή βεράντα με ανεμπόδιστη , πανοραμική θέα και μια μεγάλη ιδιωτική βεράντα με ξαπλώστρες και εκπληκτική θέα συμπληρώνουν τη βίλα.
Βίλα 175 m2- Μέχρι 8 άτομα/ 4 υπνοδωμάτια
Αποτελείται από ένα καθιστικό- τραπεζαρία με τζάκι, μια δρύινη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ( ανοιχτή), ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο , δύο ακόμη υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια , ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και δύο μπάνια με ντους ( το ένα είναι ιδιωτικό) και ένα WC.
Μια εξωτερική τραπεζαρία για 8 άτομα και μια μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα ολοκληρώνουν τη βίλα.
Υπάρχει επίσης ένα ευρύχωρο , ειδικά σχεδιασμένο δωμάτιο πλυντηρίου εξοπλισμένο με επαγγελματικά πλυντήρια-στεγνωτήρια και έναν επαγγελματικό καταψύκτη για τρόφιμα.
Το ακίνητο σαγηνεύει με τη γοητεία και την ομορφιά του.
Πωλείται όπως είναι, πλήρως εξοπλισμένη και επιπλωμένη.
Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
346098 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
375 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία pellet
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή