Τριάρι Φεραίου Ρήγα, Καλαμάτα 24132, Κέντρο, Καλαμάτα

ΚαλαμάταΦεραίου Ρήγα, Καλαμάτα 24132
  • € 370.000
  • 5
  • 169
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024
Περιγραφή
Προς πώληση στην πόλη της Καλαμάτας πολυτελές διαμέρισμα υπερυψωμένου πρώτου ορόφου (σχεδόν 2ου), σε εξαιρετικής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης πολυκατοικία εκατόν εξήντα εννέα τετραγωνικών μέτρων. Το διαμέρισμα διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής εντός της κατοικίας καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους.

Το γωνιακό διαμέρισμα διαθέτει ηχομόνωση με διπλά κουφώματα αλουμινίου, άνετους χώρους εντός και εκτός του διαμερίσματος με μεγάλους ημιυπαίθριους χώρους και εξώστες.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο στην πόλη της Καλαμάτας. Δίνει τη δυνατότητα για άμεση πρόσβαση στο κέντρο καθώς και στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας με χρήση ή όχι μεταφορικού μέσου. Καταστήματα λιανικής, super market, δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία μερικά λεπτά απο το πολυτελές διαμέρισμα.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά
Η είσοδος στο διαμέρισμα γίνεται από μεγάλο σκεπαστό αίθριο κοινόχρηστο χώρο. Το διαμέρισμα διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια καθώς και επιπλέον δωμάτιο ως χώρο γραφείου – αποθήκης – υπνοδωματίου ή Playroom. Τα τέσσερα δωμάτια εξυπηρετούνται από δύο λουτρά.

Ο χώρος του μεγάλου καθιστικού με το τζάκι και την τραπεζαρία θα σας καθηλώσει. Η οροφή με κρυφό φωτισμό, spot και night sky led θα σας ενθουσιάσει.

Στην κουζίνα (εταιρίας Berloni) ο άνετος χώρος ενιαίος με το μικρό καθιστικό και η έξοδος στο μεγάλο ημιυπαίθριο με εξώστη δίνει μια άνεση χώρου και κινήσεων σε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα.

Τα υλικά κατασκευής με δρύινα πατώματα στα υπνοδωμάτια, λευκό μάρμαρο Κοζάνης στους υπόλοιπους χώρους, επώνυμες ντουλάπες (Berloni) σε δωμάτια και διαδρόμους, καθώς και επιπλέον εγκαταστάσεις (συναγερμός, δορυφορική, κλιματισμός, τέντες) σας επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μια θαυμάσια κατοικία σε μια βολική τοποθεσία που μπορείτε να αποκτήσετε.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

/// Μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση στο
> https://greek.is/2182
Περισσότερα ακίνητα στο
> https://www.eliterealestate.gr

--- Η ELITE Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της #Real Estate ως ένα από το πιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα.

--- ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ:
ELITE REAL ESTATE
Σύμβουλοι ακινήτων
2721028 928 / 698 120 9727
https://www.eliterealestate.gr
kalamata@eliterealestate.gr
Social Media: #eliterealestate #eliterealhome
https://www.facebook.com/eliterealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2182
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
169 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή