Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σικυώνα
  • € 950.000
  • 1.380
  • 3+
Περιγραφή
ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.
Πωλείται διώροφη οικοδομή, με υπόγειο, στα μπετά που ευρίσκεται στη θέση "Αρκούδα" του δήμου Σικυωνίων, με οικοδομική άδεια του 2002 και κατασκευή τα έτη 2004-2006. Το εμβαδόν του οικοπέδου είναι 4 στρέμματα.
Το κτίριο ευρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και συνοδεύεται από όλες τις πιστοποιήσεις και τεχνική έκθεση.

1. ΓΕΝΙΚΑ
Το κτίριο (1.200τμ) αποτελείται από 3 επίπεδα και είναι κατάλληλο για εγκατάσταση Εμπορικής Έκθεσης (Mall), Ιατρικό Κέντρο, Κέντρο Logistics/Διανομών. Είναι κτισμένο σε οικόπεδο 4,08 στρεμμάτων, με προβολή/πρόσοψη 91μέτρων προς την Εθνική Οδό ΚΙΑΤΟΥ-ΓΚΟΥΡΑΣ (κυκλοφοριακή σύνδεση τύπου Β).

2. TO OIKOΠΕΔΟ
Το οικόπεδο εμβαδού 4.083τμ είναι επίπεδο και διαθέτει πλήρη δίκτυα υποδομής (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΥΔΡΕΥΣΗ) άριστη οδική πρόσβαση από όλα τα οδικά δίκτυα - Επαρχιακό, Εθνικό-, 600 μέτρα από κόμβο ΚΙΑΤΟΥ-ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ, 1.500 μέτρα από το σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ενώ από τον υπό κατασκευή νέο Κόμβο της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών είναι σε απόσταση 200 μέτρων μόνο.

3. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
Πρόκειται για κτίριο με έντονη φυσιογνωμία πρόσοψης λόγω των νεοκλασικών στοιχείων στη διαμόρφωσή του (περιστύλιο, αέτωμα στέγης, κορνίζες, γείσα κλπ) αλλά και λόγω της μεγάλης πρόσοψης επί της Επαρχιακής Οδού. Η όλη κατασκευή έχει γίνει με εμφανές σκυρόδεμα και έχει ενσωματωμένες σωληνώσεις ηλεκτρικής και υδραυλικής εγκατάστασης. Γενικότερα έχουν γίνει όλες οι σχετικές προβλέψεις για τη σύνδεση με όλα τα δίκτυα.

Το κτίριο διαθέτει μεγάλο ενιαίο χώρο (χωρίς κολώνες εντός) για χρήση καταστήματος και περιλαμβάνει:
α. δύο χώρους υγιεινής και ενδυμασίας εργαζομένων
β. δύο κλιμακοστάσια προς υπόγειο και α΄ όροφο
γ. δύο ανελκυστήρες μεγάλων διαστάσεων (επαγγελματικού τύπου)
δ. ημιϋπαίθριο χώρο στην πρόσοψη εμβαδού 120τμ και διαστάσεων 2,80 Χ 40,50μ.
ε. δύο κλιμακοστάσια κινδύνου στην πίσω πλευρά με τους εξώστες πρόσβασης.
στ. δύο ράμπες για πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α (ατόμων με ειδικές ανάγκες)

Ο α΄ όροφος έχει εμβαδόν 200τμ για χρήση γραφείων και συνεχόμενο ημιϋπαίθριο χώρο 100τμ αριστερά και 100τμ δεξιά που δύναται να επικαλυφθεί με διαφανές πολυκαρμπονικό κρύσταλλο.
Η επικάλυψη του α΄ ορόφου έχει γίνει με ξύλινη στέγη (πάνω από την πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος), φέρει πλήρη υγρομόνωση και θερμομόνωση, τα δε κεραμίδια είναι υψηλής αντοχής (Benders-Σουηδίας).

4. ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
Έχει διαμορφωθεί μετά από υψομετρική μελέτη και περιλαμβάνει :
α. δύο υπόγειες δεξαμενές όμβριων υδάτων χωρητικότητας 2Χ35κμ που παραλαμβάνουν τα όμβρια των ραμπών καθόδου προς υπόγειο και με σύστημα φλοτέρ (αυτόματο) θα αρδεύουν τα παρτέρια.
β. δύο στεγανούς βόθρους χωρητικότητας 2Χ53κμ για την αποχέτευση των αστικών λυμάτων (λουτρά, κουζίνες κλπ)
γ. περιμετρικό τοιχίο μήκους 180μ. για την επιχωμάτωση του χώρου και την τοποθέτηση περίφραξης.
Δ. δύο ράμπες πλάτους 5,50μ από οπλισμένο σκυρόδεμα (δάπεδο και τοιχία μεταβλητού ύψους) που συνδέουν τον αύλειο χώρο με το υπόγειο και μπορούν να εξυπηρετούν βαριά οχήματα.
ε. δύο μεγάλα παρτέρια πρασίνου δεξιά και αριστερά, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για περιμετρικά παρτέρια, νησίδα κόμβου εισόδου-εξόδου και μόνιμες θέσεις στάθμευσης για 40 οχήματα (συν 20 θέσεις προσωρινής στάθμευσης).

5. ΕΙΣΟΔΟΣ – ΕΞΟΔΟΣ
Το κτίριο διαθέτει εγκεκριμένη κυκλοφοριακή σύνδεση τύπου Β΄ που δύναται να αναβαθμιστεί και σε τύπου Γ΄ , λόγω του μεγάλου προσώπου που έχει επί της Επαρχιακής Οδού.

Σημείωση : ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στις περιγραφές αφορούν χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα Σχέδια και η κατασκευή τους δεν έχει τελειώσει.

Η υπάρχουσα δόμηση είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε μετά τον καθορισμό της τελικής του χρήσης, από τον αγοραστή, να τοποθετηθούν χωρίσματα, διαχωριστικά, τζαμαρίες, δίκτυα, εξοπλισμός, ώστε με ευέλικτο τρόπο να λειτουργεί το κτίριο σύμφωνα με τις επιθυμίες του τελικού χρήστη.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 950.000€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1123 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.380 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
40 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή