Δυάρι Κέντρο, Κέντρο, Καμένα Βούρλα

Καμένα ΒούρλαΚέντρο
  • € 90.000
  • 3
  • 55
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 65859 - Καμένα Βούρλα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 55 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2002 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από πόλη 37000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 180000 μέτρα - Τιμή: 90.000 € Καλώς ήρθατε στα Καμένα Βούρλα! Αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει συνολική επιφάνεια 55 τ.μ. Με τον άψογο σχεδιασμό και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, αυτή η ιδιοκτησία είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις σας.

Κατά την είσοδό σας, σας υποδέχεται ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος της σαλονοκουζίνας που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια. Η εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει αρκετό χώρο αποθήκευσης και προετοιμασίας ενώ το μοντέρνο μπάνιο έρχεται να προσθεθεί στις ανέσεις αυτού του διαμερίσματος.

Χτισμένο το 2002, αγκαλιάζει τη σύγχρονη διαβίωση, ενώ παρέχει μια απολαυστική θέα στον ανοιχτό ορίζοντα. Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου επιτρέπουν στο άφθονο φυσικό φως να μπει το εσωτερικό, δημιουργώντας μια ευάερη και φωτεινή ατμόσφαιρα. Τα δάπεδα με πλακάκι αποπνέουν κομψότητα κι είναι αισθητικά ευχάριστα και εύκολα στη συντήρηση.

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας και γιαυτό διαθέτει πόρτα ασφαλείας. Οι ενσωματωμένες ντουλάπες παρέχουν βολικές λύσεις αποθήκευσης, διατηρώντας το χώρο σας χωρίς ακαταστασία και οργανωμένο. Περιλαμβάνονται οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κουζίνα και φούρνος μικροκυμάτων, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα κατά την εγκατάσταση στο νέο σας σπίτι.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με τέντες και σίτες, προσφέροντας σκιά και προστασία τις ηλιόλουστες μέρες. Τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν ένα ήσυχο περιβάλλον μειώνοντας τον εξωτερικό θόρυβο.

Μόλις 350 μέτρα μακριά από την παραλία σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στη θάλασσα και στα παραλιακά μαγαζιά σε λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια. Σε απόσταση 37 χλμ. από τη πόλη της Λαμίας, παρέχει ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, επιλογών διασκέδασης και εμπορικών καταστημάτων. Για όσους ταξιδεύουν συχνά, το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται σε απόσταση 180χλμ., προσφέροντας απρόσκοπτες συνδέσεις με προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα παραθαλάσσιο τρόπο ζωής σε ένα πραγματικά εξαιρετικό περιβάλλον, οπως ειναι τα Καμένα Βούρλα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια θέαση.

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65859 - 13/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
κοινόχρηστα
€ 7/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή