Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Βραχάτι, Βόχα

Βόχα
  • € 150.000
  • 3
  • 95
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Σε πολύ κεντρικό σημείο της αγοράς του Βραχατίου διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 1ου ορόφου 95m², στο οποίο έγινε μόλις ολική ανακαίνιση. Πρόκειται για πανέμορφο και μοντέρνο διαμέρισμα βορειοδυτικού προσανατολισμού, με πολλά ανοίγματα σε όλους τους χώρους που το κάνουν εξαιρετικά φωτεινό και ευχάριστο. Βρίσκεται σε όροφο δύο συνολικά διαμερισμάτων και η πρόσβαση γίνεται από σκάλα.

Αποτελείται από καθιστικό-τραπεζαρία με χωριστή κουζίνα που ενώνεται με συρόμενη πόρτα, 2 υπνοδωμάτια, και μπάνιο με τσιμεντοκονία και κρυφό led φωτισμό. Περιμετρικά υπάρχει βεράντα, παντού με σκίαση από τέντες.

Διαθέτει: a/c (στα οποία έχει γίνει service), αναμονές για σώματα καλοριφέρ (λέβητας και δεξαμενή υπάρχουν), ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, εξωτερικά ρολά, κουζίνα καινούρια με ξύλινο πάγκο από πεύκο μασίφ και τοίχο τσιμεντοκονία, μπάνιο με τσιμεντοκονία, βιομηχανικό δάπεδο σε όλους τους χώρους, καινούριες ντουλάπες στα υπνοδωμάτια, χειροποίητα φωτιστικά οροφής με led, ανακατασκευασμένες όλες τις εσωτερικές πόρτες, καινούρια εξωτερική πόρτα, καινούριες τέντες και βαμμένα τα κάγκελα, θερμο/υδρομόνωση στην ταράτσα, θυροτηλέφωνο με κάμερα και αποθήκη στην ταράτσα.

Παραδίδεται βαμμένο και έτοιμο για χρήση.

Ιδανικό ακίνητο για ιδιοκατοίκηση καθώς λόγω σημείου έχει κανείς άμεση πρόσβαση σε σχολεία, καταστήματα κοκ. Σε απόσταση 1 χλμ. από την παραλία.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Υπεύθυνη ακινήτου: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3210 - 18/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή