Δυάρι πέμπτος όροφος, Κέντρο Παγκρατίου, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 310.000
  • 3
  • 84
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα του 2023, σε πολυκατοικια κατασκευης του 2010. Αποτελείται από ένα μεγάλο και φωτεινό σαλόνι, 2 όμορφα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα quest wc.
Δύο μπαλκόνια ένα μεγάλο και ευρύχωρο μπροστά με ωραία ανοιχτή θέα στην περιοχή και ένα στο πίσω μέρος μικρότερο.
Επίσης υπόγειο γκαράζ για ένα αυτοκίνητο και μία αποθήκη περίπου 6 τμ.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια ωραία και ήσυχη περιοχή, 7 λεπτά από το σταθμό του μετρό Άγιος Ιωάννης, 10 λεπτά από το κέντρο του Παγκρατιου και 15 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02SUOH
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή