Duplex Καρακουλουξή Δημ. 3-3, 184 50, Νίκαια, Μητρόπολη, Νίκαια

ΝίκαιαΚαρακουλουξή Δημ. 3-3, 184 50, Νίκαια
  • € 385.000
  • 4
  • 139
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 663366 - Νίκαια Μητρόπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 139 τ.μ. σε οικόπεδο 165 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από μετρό 500 μέτρα - Τιμή: 385.000 €
Η μεζονέτα είναι υπό κατασκευή. Ανήκει σε ένα σύγχρονο κτήριο πενταόροφης πολυκατοικίας 4 οροφοδιαμερισμάτων και μιας μεζονέτας 5ου ορόφου με πατάρι , minimal αισθητικής ,δυναμικής αρχιτεκτονικής και υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α+, σύμφωνα με όλες τις νέες ενεργειακά και κατασκευαστικά προδιαγραφές και υλικά υψηλής ποιότητας..

Η υπό κατασκευή μεζονέτα 5ου ορόφου με πατάρι, είναι επιφάνειας 139τμ κι αποτελείται από δύο επίπεδα (82τμ το διαμέρισμα και 57τμ το πατάρι) :
82 τμ αποτελούμενη από ένα (1) υπνοδωμάτιο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, και μπάνιο στο κυρίως διαμέρισμα,
και 57 τμ στο πατάρι όπου υπάρχουν δυο (2) υπνοδωμάτια (το ένα Master με Dressing room), ένα μπάνιο, σαλόνι και Mini-bar .Ακόμα προαιρετικά, θα υπάρχει κι η δυνατότητα δημιουργίας και τρίτου υπνοδωματίου ή γραφείου.

Η μεζονέτα διαθέτει ανεξαρτησία 100% θέρμανσης φυσικού αερίου με ανεξάρτητη μονάδα λέβητα τελευταίας γενιάς κι επιπλέον έχουν προεγκατάσταση συστήματος ψύξης-θέρμανσης, με σύγχρονη αυτόνομη αντλία θερμότητας αέρος-νερού καθώς και ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, διπλά τζάμια και σίτες, με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωση.
Ακόμη διαθέτει θερμοπρόσοψη κτιρίου ,πόρτες ασφαλείας, πλήρως εγκατεστημένο συναγερμό , θυροτηλεόραση, μεγάλη βεράντα προσόψεως , ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας καθώς και Air condition .Τα δάπεδα θα είναι από πλακάκι, και θα έχει εντοιχιζόμενες ντουλάπες.Υπάρχει δε σύγχρονος και ευρύχωρος ανελκυστήρας σε όλα τα επίπεδα μέχρι και το υπόγειο. Η μεζονέτα θα διαθέτει μια θέση στάθμευσης πιλοτής με παροχή φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και ευρύχωρη αποθήκη υπογείου ανεξάρτητη για κάθε διαμέρισμα.

Η μεζονέτα, διακρίνεται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συμφωνίας ο εσωτερικός χώρος της να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του αγοραστή.

Η ανέγερση ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2023 και προβλέπεται να ολοκληρωθεί περί το τέλος του 2024.
Η μεζονέτα βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά κατοικίας της Νίκαιας, σε απόσταση 500 μέτρων από το μετρό Αγίου Νικολάου Νίκαιας (6 λεπτά με τα πόδια), αλλά και κοντά στην κεντρική αγορά της Νίκαιας
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
663366
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
139 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 385.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή