Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 342 τμ, Καρλόβασι, Σάμος

Σάμος
  • € 550.000
  • 5+
  • 342
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ !!!

Φανταστική πολυτελής οικία τριών επιπέδων με αμφιθεατρική θέα στο αιγαίο είναι διαθέσιμη προς πώληση στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στα Κοντακαίικα σε απόσταση 5 λεπτών μόλις απο την πόλη του Καρλοβάσου και την αγορά και από τις αγνές παραλίες του νησιού με τα κρυστάλλινα νερά!

Το πολυτελές αυτό ακίνητο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 920 τ.μ. και η συνολική επιφάνεια του κτίσματος είναι 342 τ.μ. Οι κύριοι χώροι είναι στον πρώτο και δεύτερο όροφο με μεγάλα μπαλκόνια και φανταστική , πανοραμική θέα απο όλες τις πλευρές και τα επίπεδα του !!

Ο πρώτος όροφος αποτελείται απο ένα άνετο ευήλιο σαλόνι με γωνιακό τζάκι και τραπεζαρία , γραφείο , μπανιο επισκεπτών με ντούς, κουζίνα και δωμάτιο εξυπηρέτησης της κουζίνας. Στο μεγάλο πίσω μπαλκόνι με την ατελείωτη θέα στην θάλασσα , υπάρχει στεγασμένο barbecue με μεγάλη εξωτερική τραπεζαρία!

Στον δεύτερο όροφο όπου ανεβαίνεις από εσωτερική μαρμάρινη σκάλα ή ασανσέρ υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια, μπαλκόνι στεγασμένο με θέα, δωμάτιο γκαρνταρόμπα και μπάνιο με jacuzzi !

Στο ισόγειο υπάρχει ένας πανέμορφος ξενώνας με ανεξάρτητη είσοδο, ο οποίος αποτελείται απο κουζίνα, καθιστικό, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Επίσης ξεχωριστά στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν ανεξάρτητοι χώροι με ιδιωτικό γυμναστήριο, μεγάλο γκαράζ, χώρος για τα πλυντήρια και έξτρα αποθηκευτικοί χώροι.

Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει κεντρική θέρμανση πετρελαίου, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή και τον εξοπλισμό είναι αρίστης ποιότητας και φοβερό χαρακτηριστικό είναι ο εσωτερικός ανελκυστήρας (ασανσέρ) που ενώνει το ισόγειο από τον χώρο του γκαράζ μέχρι και τον τελευταίο όροφο !

Η ιδιοκτησία είναι περιφραγμένη και υπάρχει αυτόματη καγκελόπορτα στην είσοδο που οδηγεί σε εναν όμορφα διαμορφωμένο χώρο με δέντρα και λουλούδια. Στο βαθος του οικοπέδου υπάρχει χώρος που χρησιμοποιείται ως κήπος για καλλιέργεια λαχανικών περίπου 160 τ.μ και υπάρχει η δυνατότητα και χώρος επίσης για κατασκευή πισίνας !

Ενα ακίνητο “κόσμημα” στο νησί της Σάμου , με ονειρικούς χώρους και θέα προς το αιγαίο που θα την ζήλευε ο καθένας !!!
Θέα

Ανεμπόδιστη θεά προς το αιγαίο και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα !
Πρόσβαση

Η πρόσβαση είναι εύκολη καθώς το ακίνητο είναι επάνω στον κεντρικό δρόμο Καρλοβάσου προς Κοντακαίικα. Η πόλη του Καρλοβάσου είναι οδικώς μόλις 5 λεπτά και η πρωτεύουσα της Σάμου μόλις 30 λεπτά οδικώς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4977423 - 13/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
342 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή