Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός Καλύβες-Κεφαλά, Αποκορώνος 73007, Κόκκινο Χωριό, Βάμος

ΒάμοςΕπαρχιακή Οδός Καλύβες-Κεφαλά, Αποκορώνος 73007
  • € 3.650.000
  • 5+
  • 287
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την επιτομή της πολυτέλειας και της κομψότητας - τη Villa Omorfia στο γραφικό νησί της Κρήτης. Αυτή η υπέροχη διώροφη βίλα με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα 240 μοιρών είναι μια όαση κομψότητας και αρμονίας, όπου κάθε γωνιά είναι γεμάτη στυλ και άνεση.

Στον πρώτο όροφο, 180 τετραγωνικών μέτρων, θα βρείτε έναν χώρο διακοσμημένο με απαράμιλλο γούστο: μια λειτουργικά εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ζεστό σαλόνι με τραπεζαρία, ένα εκλεπτυσμένο υπνοδωμάτιο με μπάνιο και μια επιπλέον κοινόχρηστη τουαλέτα, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί για την άνεσή σας.

Στον δεύτερο όροφο, με συνολικό εμβαδόν 170 τετραγωνικών μέτρων, υπάρχουν τέσσερα υπέροχα υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του μπάνιο και εξαιρετική επίπλωση. Συνολικά, η βίλα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια.

Ο εξωτερικός χώρος της βίλας είναι ένα αριστούργημα εξωραϊσμού. Μια εκτεταμένη θερμαινόμενη πισίνα υπερχείλισης 90 τετραγωνικών μέτρων με αντίθετο ρεύμα, συμπεριλαμβανομένης μιας μίνι πισίνας με τζακούζι, δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας απέραντης υδάτινης έκτασης. Ένα μπάρμπεκιου και ένα υπαίθριο καθιστικό παρέχουν τον τέλειο χώρο για διασκέδαση και δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων.

Με ενεργειακή απόδοση Α++, η Villa Omorfia συνδυάζει τη μεγαλοπρέπεια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι γερμανικές αντλίες θερμότητας VAILLANT, ένα σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, ένα σύστημα παροχής και απαγωγής σε κάθε δωμάτιο, προηγμένα υδραυλικά και υδραυλικά συστήματα σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο ηλιακό σύστημα υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν απαράμιλλη άνεση. Το σπίτι διαθέτει επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση, σύστημα ασφαλείας με συναγερμό και internet υψηλής ταχύτητας.

Επιπλέον, υπάρχει κελάρι κρασιών, δύο τσιμεντένιες δεξαμενές νερού 5 τόνων η καθεμία και σύστημα καθαρισμού νερού χωρίς χλώριο. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα εξαιρετικής άνεσης και ασφάλειας.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την εκπληκτική βίλα, όπου η εξαιρετική άνεση, το στυλ και η τεχνολογία αιχμής συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα απομονωμένης πολυτέλειας. Η Villa Omorfia είναι η επιτομή της κομψότητας και της αποκλειστικότητας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4979689 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
287 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.650.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή