Μονοκατοικία βίλα Άγιος Βασίλειος, Αποκορώνος 73007, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςΆγιος Βασίλειος, Αποκορώνος 73007
  • € 1.350.000
  • 5
  • 220
  • 3+
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στην Pirolika Development στον Άγιο Βασίλη, ένα κόσμημα στους λόφους της Κρήτης, όπου η πολυτέλεια συναντά την γαλήνια ομορφιά της φύσης. Αυτό το αποκλειστικό ακίνητο, που εκτείνεται σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 1152 m2, προσφέρει ένα τέλειο μείγμα ευρύχωρης υπαίθριας διαβίωσης και υψηλής ποιότητας άνεσης.

Η ανάπτυξη διαθέτει συνολική κτιριακή κατασκευή 220 m2, προσεκτικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διαβίωσης. Κάθε κατοικία σε αυτή την ανάπτυξη είναι μια απόδειξη της σύγχρονης κομψότητας, διαθέτοντας ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, υπερσύγχρονα φινιρίσματα και σύγχρονες ανέσεις.

Στην καρδιά αυτής της ήρεμης όασης βρίσκεται μια υπέροχη πισίνα 50 m2, σχεδιασμένη για απόλυτη χαλάρωση και απόλαυση του μεσογειακού κλίματος. Η πισίνα χρησιμεύει ως σημείο εστίασης για αναψυχή και ψυχαγωγία, περιτριγυρισμένη από όμορφα διαμορφωμένους κήπους.

Το γοητευτικό χωριό Άγιος Βασίλειος περιβάλλει αυτή την ανάπτυξη, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό ηρεμίας και άνεσης. Η βίλα βρισκεται 1 χιλιόμετρο απο τη παραλία της Αλμυρίδας. Τα σπίτια είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να εναρμονίζονται με την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική και το εκπληκτικό φυσικό τοπίο, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία ζωής που είναι ταυτόχρονα αυθεντική και σύγχρονη.

Οι βίλες διαθέτουν φωτεινούς, ευάερους εσωτερικούς χώρους με πανοραμική θέα στην καταπράσινη ύπαιθρο. Οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν κορυφαίες ανέσεις, όπως πισίνα, διαμορφωμένους κήπους και αποκλειστικό χώρο στάθμευσης. Το ίδιο το χωριό είναι ένας κόμβος τοπικής κουλτούρας, προσφέροντας καταστήματα, εστιατόρια και διάφορες υπηρεσίες για έναν άνετο και βολικό τρόπο ζωής.

Κατά την είσοδο στη βίλα, μια φιλόξενη κύρια είσοδος με μια άνετη γκαρνταρόμπα οδηγεί στον πρώτο όροφο. Εδώ, ένα γοητευτικό υπνοδωμάτιο επισκεπτών με ξεχωριστό WC και πλυντήριο ρούχων προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο για τους επισκέπτες. Ο πρώτος όροφος διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο σαλόνι 27 m2, ιδανικό για χαλάρωση και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αυτό καταλήγει σε μια ανοιχτή τραπεζαρία και κουζίνα 20 m2, ιδανική για φιλοξενία και απόλαυση γευμάτων.

Συνοπτικά, η Pirolika Development στην Αγ. Vasilis είναι μια μοναδική ευκαιρία να βιώσετε ένα αρμονικό μείγμα πολυτέλειας, άνεσης και φυσικής ομορφιάς στο γραφικό περιβάλλον της Κρήτης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4979711 - 06/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή