Duplex 640 04, Ποταμιά, Θάσος

Θάσος640 04
  • € 250.000
  • 3
  • 101
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11428 - Θάσος Χρυσή Ακτή ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 101 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, μαρμάρινα πατώματα, πάρκινγκ - Τιμή: 250.000 € Ένα εντυπωσιακό, υπό κατασκευή κτήριο που βρίσκεται στη περιοχή της Σκάλας Ποταμιάς. Το ακίνητο πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, προσφέροντας μια ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν μια γοητευτική και καλοσχεδιασμένη κατοικία.
Μπαίνοντας στο κτίριο, θα βρεθείτε στο ισόγειο, το οποίο έχει έκταση 45,72 τ.μ. Αυτό το επίπεδο διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, και ένα μοντέρνο μπάνιο, σχεδιασμένο προσεκτικά για να καλύπτει τις καθημερινές σας ανάγκες. Το αποκορύφωμα του ισογείου είναι αναμφίβολα η μεγάλη βεράντα, 15 τ.μ., όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ευχάριστο περιβάλλον.
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, και θα ανακαλύψετε τη σοφίτα, που καλύπτει 26,85 τ.μ. Αυτό το επίπεδο έχει σχεδιαστεί έξυπνα για να μεγιστοποιήσει τον χώρο και τη λειτουργικότητα. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο όπου βρίσκεται το σαλόνι, η κουζίνα και η τραπεζαρία, η ολοκλήρωση των ανέσεων σε αυτόν τον όροφο είναι ένα άλλο κομψό μπάνιο.
Μια επιπλέον βεράντα, εμβαδού 14 τ.μ., σας περιμένει στο πατάρι από όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στον κόλπο της Σκάλας Ποταμιάς.
Περιλαμβάνει τρεις μονάδες κλιματισμού για βέλτιστη άνεση κατά τους ζεστούς μήνες. Επιπλέον, τα δάπεδα είναι εξοπλισμένα με ενεργειακά αποδοτικό σύστημα ηλεκτρικής θέρμανσης, που παρέχει ζεστασιά κατά τις ψυχρότερες εποχές, και παράθυρα με τριπλά τζάμια για μεγαλύτερη άνεση και ηχομόνωση.
Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και ένα μείγμα μοντέρνας αισθητικής και λειτουργικότητας, αυτό το κτίριο αποτελεί απόδειξη ανώτερης δεξιοτεχνίας. Η τοποθεσία του παρέχει εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις της Σκάλας Ποταμιάς, είτε αναζητάτε μόνιμη κατοικία είτε μια απόδραση διακοπών.
Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate έχει έδρα τη Θάσο και εξειδικεύεται στην αγορά των ακινήτων του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@thassos-realestate.gr ή καλέστε στο 2593023101. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και υπογραφή συμφωνητικού υπόδειξης του ακινήτου.

Θοδωρής Αγγελίδης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11428 - 04/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
101 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή