Μονοκατοικία βίλα σκαλα ραχωνιου, Ραχώνι, Θάσος

Θάσοςσκαλα ραχωνιου
  • € 365.000
  • 3
  • 107
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 11431 - Θάσος Σκάλα Ραχωνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 107 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 600 μέτρα - Τιμή: 365.000 € Μια τριάδα γοητευτικών βίλων υπό κατασκευή, η κάθε μια προσφέρει 107 τ.μ. χώρου διαβίωσης σε δύο επίπεδα, και 1300τ.μ. ανεξάρτητο οικόπεδο.
Διαθέτει ευρύχωρο υπαίθριο χώρο όπου θα βρείτε μια κουζίνα και μπάρμπεκιου, ενώ επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Επιπλεόν κάθε κατοικία διαθέτει ιδιωτική πισίνα.
Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει αυτές τις βίλες είναι η ανεμπόδιστη θέα από κάθε δωμάτιο, με ένα γραφικό πανόραμα της παραλίας του Πάχυ, μόλις 600 μέτρα από τη θάλασσα.
Περιτριγυρισμένοι από τη φυσική ομορφιά των ελαιώνων, μέσα σε ένα γαλήνιο τοπίο που είναι τόσο διαχρονικό όσο και συναρπαστικό.
Το έργο πλησιάζει γρήγορα τα τελευταία του στάδια ολοκλήρωσης καθιστωντας το μια ιδανική ευκαιρία.

Το μεσιτικό γραφείο Thassos RealEstate έχει έδρα τη Θάσο και εξειδικεύεται στην αγορά των ακινήτων του νησιού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@thassos-realestate.gr ή καλέστε στο 2593023101. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και υπογραφή συμφωνητικού υπόδειξης του ακινήτου.

Θοδωρής Αγγελίδης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11431 - 15/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
107 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 365.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή