Μονοκατοικία βίλα Λειβαθώ, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΛειβαθώ
  • € 780.000
  • 4
  • 275
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 10373 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Svoronata ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 275 τ.μ. σε οικόπεδο 4000 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2014 και διαθέτει θέα σε δάσος, κουφώματα αλουμινίου, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα απόσταση από πόλη 800 μέτρα - Τιμή: 780.000 € Αυτή η εκπληκτική και πανέμορφη κατοικία, είναι νεόκτιστη και αρχιτεκτονικά σχεδιασμένη, με γνώμονα την σύγχρονη οικογενειακή ζωή ,του 21ου αιώνα, που διανύουμε και να
εκμεταλλεύεται πλήρως , το υπέροχο κλίμα της Κεφαλονιάς. Επιβλητική σε μέγεθος και σε ένα υπέροχο αγροτικό τοπίο,στους πρόποδες του ιστορικού χωριού Σβορωνάτα, αυτή η ιδιοκτησία , σε αγροτεμάχιο 4.000τμ ,,τεσσάρων υπνοδωματίων καλύπτει όλες τις ανέσεις και επιθυμίες.
Ο ενιαίος σχεδιασμός σε ένα επίπεδο ,με δάπεδο από γυαλισμένο σκυρόδεμα, προσφέρει μια δροσερή, ευάερη αίσθηση σε όλους τους χώρους, που ενισχύεται από μεγάλα ανοίγματα (παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή) και πόρτες βεράντας που επιτρέπουν το φως να ρέει άφθονα μέσα από το χώρο.
Η διακόσμηση και τα έπιπλα είναι εξαιρετικά μοντέρνα και άνετα, με μια ημι-βιομηχανική αισθητική που είναι πολύ στη μόδα.
Τα όμορφα υπνοδωμάτια είναι διακοσμημένα με γούστο,
με καλοφτιαγμένα, κομψά έπιπλα και έξυπνες μικρές πινελιές που δείχνουν τη μεγάλη προσοχή του σχεδιαστή στη λεπτομέρεια.
Τα δύο κύρια υπνοδωμάτια έχουν το καθένα το δικό τους μπάνιο, ενώ τα άλλα δύο υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα πολυτελές μπάνιο ,με μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης.
Έξω, μια υπέροχη σκεπαστή βεράντα διασχίζει το πίσω μέρος του σπιτιού, παρέχοντας σκιά και δροσιά, καθώς και καθιστικό χώρο με θέα στους κήπους.
Το δάπεδο από σκυρόδεμα , σε απόχρωση γκρι dove ,εκτείνεται στις εξωτερικές βεράντες, δημιουργώντας μια ελκυστική αντίθεση με το καταπράσινο γρασίδι και τη φωτεινή τουρκουάζ πισίνα.
Δίπλα από την πισίνα είναι ο ελαιώνας , που αποτελείται από υπεραιωνόβιες ελιές, που πλαισιώνουν όμορφα την υπέροχη θέα και προσφέρουν ένα γοητευτικό σκηνικό για δείπνο στο ύπαιθρο, ή στη βεράντα όπου βρίσκεται, το απολύτως απαραίτητο μπάρμπεκιου.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10373 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
275 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2014
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή