Duplex Πλατεία,, Κέντρο, Τρικέρι

ΤρικέριΠλατεία,
  • € 120.000
  • 5+
  • 204
  • 1
Περιγραφή
Πωλείται πέτρινη μεζονέτα λίγα μέτρα μακριά από τη πλατεία του χωριού με άμεση προσβαση απο το δρόμο. Το ακίνητο αποτελείται απο 4 δωμάτια και ευρύχωρο διάδρομο (3μ πλάτος) στον κάτω όροφο, εσωτερικη σκάλα και 4 δωμάτια στον πάνω όροφο, διάδρομο και μπαλκόνι. Στον εξωτερικό χώρο 182τμ υπάρχει παλαιά πλακόστρωτη αυλή, τσιμεντένια είσοδος, πέτρινη περίφραξη, κήπος, 2 βόθροι και τουαλέτα. Παρόλο που έγινε επισκευή της σκεπής πριν 2 χρόνια και το σπίτι δεν κινδυνεύει από διάβρωση από πάνω, χρειάζεται επισκευή εσωτερικά και στους τοίχους λόγω παλαιότητας.

Μεγάλο προτέρημα του ακινήτου είναι η άμεση πρόσβααη με αυτοκίνητο, η τοποθεσία (στο κέντρο του χωριού), το μεγάλο μέγεθός του και ο αξιοποιήσιμος κήπος που διαθέτει.

Το ακίνητο βρίσκεται στο χωριό Τρίκερι που απέχει 4,9 χλμ απο την Αγία Κυριακή (Αιγαίο), 5,6χλμ από τις Κότες (Παγασητικός), 7χλμ από τον Αλογόπορο (πέρασμα για το νησί Παλαιό Τρίκερι) και 80χλμ από τη πόλη του Βόλου.

Υγ. Λόγω του μεγέθους του, το ακίνητο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως επαγγελματικός χώρος σε τομείς όπως η εστίαση και ο αγροτουρισμός.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4986259 - 15/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
204 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης